Stefanović: Poštujem odluku da se ne komentariše Hrvatska

Ostavite komentar


  1. Nedopustivo je ovakvo ponasanje Hrvata,ipak su oni deo EU.Srbija nece nasedati na provokacije,i dalje cemo ostati pri stavu da vodimo politiku mira.

  2. Ignorisanje je najjace oruzje pametnih ljudi.Provokacije iz Hrvatske treba ignorisati.

  3. Moramo da naucimo da se ne obaziremo na njihove izjave i radimo svoj posao i podizemo Srbiju. Sto se tice referenduma mislim da je to njihovo pravo da li ce biti ili nece biti odrzan.

  4. U ovoj situacji je ignorisanje hrvatskih provokacija jedino ispravno rešenje i rekla bih i najjače oružje. Oni samo i čekaju da mi odgovorimo, pa da nas još jače napadne i okrive za taj sukob.

  5. Mislim da ce referendum biti odrzan u RS i moramo da postujemo to njihovo pravo. Nikoga ne ugrozava taj referendum a sto se tice Hrvatske moramo zaboraviti na neko vreme da postoje uopste.

  6. Samo neko ko je pohađao megatrendov vrtić, osnovnu i srednju školicu, fakultetčić i doktoratčić, može da izjavi – poruke iz Hrvatske nemaju veze sa zdravim razumom ali poštujem vučićevu odluku da se ne komentariše Hrvatska. Vučiću, vučiću, poraslo ti dete, osamostalilo se,… šmrc.

  7. Mislim da su ovi hrvatski politički autsajderi prevršili svaku meru. Uličarski rečnik, nedostatak ličnog vaspitanja, patološka mržnja prema Srbima…..Kakvi ih ljudi predstavljaju! Mene bi bilo sramota da sam Hrvatica!

  8. Ova odluka mora da je bila olakšanje za Stefanovića, u dosadašnjim komentarima protiv Hrvatske upotrebio je sve reči koje zna.

  9. Hrvati nisu zasluzili da im se vise ikada u zivotu obratimo. Preterali su sve mere i granice.

  10. Ako uzmemo u obzir sve učestalije provokacije koje nam dolaze iz susednih zemalja, očigledno da je sve popularnija i aktuelnija huškačka retorika protiv Srbije i njene vlade.

  11. Za osudu su provokacije koje su nam upućene iz Hrvatske, to šteti svemu što smo do sad uradili za stabilnost regiona.

  12. Hrvatski politicari su preterali sa svojim uvredama na nas racun i to samo pokazuje koliko su jadni.

  13. Drastične provokacije i poruke mržnje koje su hrvatski političari uputili na račun Srbije vode ozbiljnom ugrožavanju bezbednosti regiona ali uprkos svemu naša zemlja neće reagovati ni komentarisati.

  14. Ipak treba pokazati da smo mi dosta iznad njih i zaista je nepotrebno komentarisati njihove izjave i spustati se na njihov nivo.

  15. Pa Hrvati nemaju izlaz iz krize, niti žele da se bave problemom ekonomskog razvoja, ali da bi se izvukli, moraju da gledaju na region i provociraju države u regionu. Aleksandar Vučić za razliku od Milanovića nema plan ekonomskog razvoja. Sve više Hrvata napušta Hrvatsku i sele se u države EU. Hrvati su nezadovoljni ekonomskim stanjem u državi.

  16. Kad budemo shvatili da Zoran Milanovic nije drzava Hrvatska, kao sto ni Aleksandar Vucic nije drzava Srbija, bice lakse resiti sve probleme u medjusobnoj komunikaciji dve drzave, Srbije i Hrvatske.

  17. Kada ce te da smanjite stopu kriminala u Srbiji koja je sve veca i veca , saobracajne udese sa smrtnim ishodom koji su posle donosenja novog zakona o bezbednosti u saobracaju jos veci itd itd itd ……!!!

  18. Svaki dan do referenduma biće žešći sa napadima na Srbiju, to što kažemo izbori u Hrvatskoj pa napadi na Srbiju to je privid, prava stvar je pritisak EU i NATO da se referendum u RS otkaže.

  19. Pustite vise prepucavanja od toga narod nema nista , nego kada cete da smanjite stopu kriminala koja je u porastu u Srbiji , da smanjite porast stope saobracajnih udesa kao i smrtnosti u njima , gradjani se vise neosecaju sigurno na ulicama gradova u Srbiji od porasta nasilja na njima itd itd itd …..

  20. Srbija i ovom odlukom pokazuje da joj je stabilnost u regionu na prvom mestu, ne zeli da razmenjuje uvrede sa Hravtima.

  21. Hrvati nas nikada nisu voleli niti ce nas ikad voleti a mi treba da gledamo sebe i pokusamo na sve nacine da obezbedimo sebi bolju buducnost.

  22. Zaista je ponašanje Hrvata više nego nedopustivo,oni bolje da ćute umesto što daju takve sramotne izjave,a mi zaista ne treba da odgovaramo na takve ispade Hrvata.

  23. Na takve izjave Hrvata zaista ne treba odgovorati,jer to dovoljno govori o njima,ustaštvo iz njih nikada neće izaći.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.