Stefanović (SSP): Brnabić zabranila raspravu po tački dnevnog reda u Skupštini

Ostavite komentar


  1. Ana Brnabic koja je setala sa funkcije na funkciju bez adekvatnog obrazovanja i sposobnosti ,zavrsila je poslovnu administraciju u trajanju od tri godine morala je da se dokaze i dokazivace se u negativnom smislu svom kako ga zove sefu.Stupila na funkciju a izabrali su je oni koji nisu kvalitetniji od nje i sve se obavilo u stilu nasle vrece zakrpu.Zalosno je da nekvalitatna osoba vodi ovo telo i da preletaci Jovanov,Natasa Jovanovic i neki skupljeni sa ulice odlucuju o sudbini nas koji pametno razmisljamo i koji nismo nepismeni,neobrazovani,podkupljivi,dementni i neobavesteni koji su glasali za ovu Srpsku Nazadnu Stranku i mirodjija mena.

  2. Bez montaze i pljuvanje po bilo kome u skupstini. Dokaz za to je Milos Obranovic nije znao ni slovo al je imao zivotni iskustvo i od porte dobio drzsvu. A ovi sve skolovani a za pare moze se sve kupiti diplome zvanja sto pozelis. Para vrti gde burgina nece a znanje kroz zivot naravno i malo usmeravanje kroz skole.

  3. Menjajte program i lidere.Imaćete više uspeha.Ako ste protiv nasilja,budite stvarno protiv.Što budete manje spominjali Vučića više ćete imati glasova.

  4. Negativac slazem se sa komentarom.nisu hteli da ucestvuju u radu skupstine kad su sve procedure prosle i doslo glasanje oni su da diskutuju o kandidatima ej 3 dana ste imali.

  5. Neće biti tako, mogli smo svi da vidimo ma tv.Dva puta je pitala i niko se nije javio, vi ste bili zauzeti vašim performansom tako nema potrebe da se upirete da dokažete kako nije bilo.Imali ste plan ali ste sami sebe isključili.Ne verujem da će se ovo objaviti, al vredi pokušati.

  6. Napišite koje obrazovanje ima Brnabiccka a ne da razni glupani bez obrazova ja o tome govore.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.