Stefanović (SSP): Dačić i Vučić neće određivati ko će predstavljati EU u dijalogu o izborima

Ostavite komentar


  1. Tanja Fajon je sama pokazala da ima dvostruke aršine. A Borko je ovom izjavom potvrdio njenu neobjektivnost.

  2. Ja ne znam u kojoj Srbiji Stefanović živi, jer Srbija, ne da nije napustila evropski put, već se u ovom trenutku, posebno, odlicno kotira ne na tom putu, nego medju članicama EU. I ne vidim zasto ga je toliko uznemirila Dačićeva izjava za izuzeće Fajonke… kad već nije produzena ruka Djilasove opozicije. Ili ipak jeste?

  3. Ali ta Dačićeva polovina je veća od kompletne opozicije ,to Borku treba da je milo a ne žao.

  4. Da, to će određivati okupatori a ovakvima su nakon 5 Oktobra okupatori i doneli vlast.

  5. A ko sti ti karikaturo da odredjujes ko ce a ko nece, koji ti kredibilitet imas osim jednog lajavog psa koji je tu samo da dize prasinu za svog sefa Djikice.

  6. Jel si ti realan? Pazi ti coveculjka malenog sto misli da je veliki pa ce sada on da deli sakom i kapom sta ce i koce. Nema sta da se kaze, kada poludis ovako zbog preterane zelja na karju zavrsis kao ova reciklirana i poremecana individua sa kompleksom inforeiornosti.

  7. Borko, zalutao si, vrati se nazad. Samo ne znam zasto mislis da se ti pitas nesto, pita se tvoj sefic, ti si tu samo da lajes i da dizes prasinu zato oladi decko!

  8. Obično ne idem u kućne posete kod prijatelja čija supruga me iz bilo objektivnog ili subjektivnog razloga ne podnosi. Ne želim da mu iz bilo kog razloga stvaram napetu situaciju kod kuće. Nađemo se u kafiću na kafi i družimo se.

  9. Štao vaj ludak traži, neka ide u sloveniju daga podrži fajanova.Gde je niko ne jebe nizašto.Ovim ludacma soli al presoli previše.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.