Stefanović (SSP): Vučić ne može biti predsednik ako je razgovarao s kriminalcima, da saopšti imena

Ostavite komentar


  1. Da je predsednik u kontaktu sa kriminalcima ne bi mogao da pohapsi kriminalce i stane na put mafiji.

    1. Igranje šaha sa ocem V.Šešeljom u Šilerovoj,druženje njegovog sina sa najvećim kriminalcima i narko dilerima,ministri sa specijalizacijom u Šilerovoj,suze i histerija pri ubistvima vođa navijača?Navedu jednog kriminalca koji je uhapšen i procesuiran.

  2. A je li samozvani vođa ipozicije Đilas, koji pretenduje da bude broj jedan u drzavi, moze da ima suraka dilera droge i da ide kod njega u zatvor u posetu. Je li moze isti da se slika i druzi sa Vladom Japancem clanom zemunskog klana. A je li moze da ima u opstinskom rukovodstvu coveka koji je nedavno uhapsen sa veliko kolicinom droge??
    Ne budite licemerni gospodine Borko ili Borislave!!

  3. „Moramo da dobijemo odgovore na ta pitanja: ili su nadležni prisluškivali nevine ljude ili je predsednik Srbije razgovarao sa kriminalcima – i zbog toga smatramo da ne može da ostane predsednik.
    Znaci i pre dobijanja odgovora, Vucica je SSP vec osudio i trazi da vise ne bude predsednik.
    Da li ovaj lik zna sta prica??
    Ovo je na nivou politicke diletatnosti.

  4. Iznece on ono sto treba da iznese i ne zato sto ti i takvi slicni tebi to traze.

  5. Ako je tako kao što Borko kaže, slažem se 100%, ali Borko onda mora da uvede red i tamo gde je dokazano da se političari druže sa kriminalcima, to jest u svojoj SS-p. strančici. Na primer, Djilas-Dabović, Djilas-“Japanac“, Djilas i onaj iz Kuršumlije, član glavnog odbora SS-p. za koga Djilas reče da mu je jedan od najpouzdanijih ljudi, kad ono, i njega uhapsiše sa 66 kg. marihuane, pa, tu je i Marinka, koja je davala milione narko dileru, dok je bila na vlasti. Samo, sve mi se čini, Borko, da i ti imaš “putera na glavi“.

    1. Bote, nije predsednik isto sto i neki opozicioni politicar. Ako je tacno to sto pisete za opozicionare, sta cekate? Pohapsite ih, pa na sud. Cisto sumnjam da te tabloidne „vesti“ imaju ikakve veze sa realnoscu.

      1. Botovi su definitivno zaposeli i Danas.
        Do jednog, osim ovog mog komentara, ako ga puste, su botovska g.vna.

      2. Da “primetiš“, jednom i opozicioni političar dodje na vlast, kao predsednik, je l’ tako? Tako je. Niko ne kaže da su opozicioni političari narko dileri, nego da su se rado družili sa njima, dok nisu pohapšeni. Pažljivo pročitaj šta je napisano, pa onda klepeći. Da, jesam bot, i? Ti kao nisi? Može biti da ti treba da imaš svoje mišljenje, a ja da mislim, kako ti misliš da treba? Pa šta će nam onda višepartijski sistem, ajde da se vratimo u onaj jednopartijski, kad je bilo u modi jahati popove, a u čemu su uživali vaši očevi i dedovi.

    1. Oko 300. Jer ako je Djidolaros izračunao, da na izlaznost 110% on ima neke šanse, onda ništa kod njih nije nemoguće.

  6. Znači botovi dobili novi zadatak. Desant na Danas. Nije važno što predsednik komunicira sa kriminalcima već kakav je Borko. Ima li išta jadnije od ovih šablonskih, diktiranih komentara? Samo su botovi jadniji od svojih komentara.

    1. Nije stvar u tome. Stvar je u tome što loš kritikuje lošeg, zao zlog, nepošten nepoštenog…
      Jedina razlika između Vučića i Borka je što Borko po svaku cenu želi da preuzme vlast, a Vučić po svaku cenu želi da zadrži vlast.

      1. Bravo botino bravo ,tvoje je da zamutiš , odlično odradjeno. Ne, najgore ovde je što Danas dozvoljava vama takvima komentare. To dovoljno govori koliko poštuju svoje prave čitaoce.

  7. Kada je Đinđić pregovarao i sarađivao sa kriminalcima to je bilo u redu? Primer poštenja svetog Đinđića i njegovih 12 apostola.

    1. Nije u redu da mešaš pokojnog Djindjića u ovo, ipak je on imao bar malo morala, i podneo krivičnu prijav protiv Djilasa. Sad… gde je završila ta prijava, ko se obradovao kad je Djindjić ubijen, može samo da se nagadja, kao što može i da se nagadja kome je odgovaralo da bude ubijen, kao i ko ga je u stvari ubio.

  8. Postalo je svima poznato da je Vučić prisluškivan tako što je razgovarao sa kriminalcima koji su bili na zakonito prisluškivani. Takodje, to je skrivao u fioci doktor Neša sve dok Vulin nije seo u fotelju. Neša ima još što šta kopirano iz fioke i to ga drži u vojsci. To je stanje. A vi slobodno botujte. Da vam Vučić išamara člana porodice vi bi pisali „zaslužio je, odričem ga se preko oglasa, neka nadležni organi istraže itd. itd.“. Vučić je posledica našeg stanja, a botovski karakter naroda je uzrok.

    1. I moj deda ima takve neke price posle desete rakije, poprilicno su zanimljive za neki dobar triler ili mozda komediju, zavisi ako popije jos deset. xD

  9. Stefanovicu ne kopiraj Mariniku Tepic i ne Kradi joj Posao
    Nadji neki drugi Imidz

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.