Stefanović: Utvrđeno da je požar u kući novinara u Vrčinu namerno izazvan

Ostavite komentar


  1. Utvrdjeno je da smo namerno izazvali pozar! Tako si trebao reci gospodine lazni doktore!

  2. Čuveni doktor Neša iz Beograda izjednačava polupismenu splavarku koju su izvređali na društvenim mrežama i čoveka kome su spalili kuću! Osobu koja izmišlja tuče kišobranima s čovekom koji piše o malvrezacijama lokalnog šerifa i redovno prijavljuje pretnje policiji na čijem čelu je dr Neša.
    Moje mišljenje je da je čeljade namerno potureno da skrene temu sa protesta, ali da je proizveden suprotan efekat i da će na novi protest doći više ljudi. A pokušaj ubistva (jer su napadači pucali na kuću, nakon što su je zapalili) je direktna posledica Vučićeve izjave da neće ‘popustiti’ pred zahtevima da se prekine s nasiljem. Nastavlja se, i biće ga sve više.

  3. Nema šta tu da se polemiše. Napadi na novinare su za svaku osudu i počinioci moraju da odgovaraju, bez obzira ko je u pitanju.

  4. Ljude koji su odgovorni moraju da odgovaraju za to sto su ucinili. Ovo nasilje zaista mora da prestane

  5. E,eeeee pa ne moze to bas do te mere tako naivno ljigavo i slinavo, ta dva slucaja, licnost i bezlicnost, profesionalca i polupismenu hejterku, napad na kucu i zivot i verbalne izlive nepristojnog sadrzaja preko tvitera ,stavljati u istu ravan druze Dr Stefanovicu.

  6. Što ne proverite IP adrese sa kojih je vredjana tzv. novinarka. Da nisu možda keramičari umešani u to? I ovo drugo?

  7. Sigurna sam da ce se pocinioci pronaci. Ali ovaj Jovanovic je daleko od novinara, covek nema ni jedan drugi tekst sem napada na Simonovica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.