Stefanović: Vučić rešava problem građana zaduženih u francima, to mu ostavio Đilas

Ostavite komentar


  1. Bravo doktore ! Samo si pomesao dinkica i Djilasa! Lose si povezao neke ljude sa nekim izjavama.

      1. „Doktore“, kakve veze ima Djilas sa kreditima u svajcarcima?
        Ako na bilo koji argumentovan nacin dokazes tu vezu, priznacemo ti doktorat.
        Kakav je ovo lik, prica bez pokrica i ne trepce!!!

  2. Nije Đilas nikoga terao da podiže kredite,sami su odlučili kako će i zašto.Kako će AV da reši problem? Banke se sigurno neće odreći dugova jer od toga žive.Ostaje da se problem reši preko budžeta Srbije,što će reći: ja koji nisam učestvovao u zaduživanju ne znam koga, i nemam nikakvu korist od toga, ću preko budžeta morati da plaćam tuđe dugove?! Meni je žao tih ljudi,ali ne pristajem da finansiram njihove odluke!Ovo je problem između kreditora i korisnika kredita a ne svih „punioca“ srpskog budžeta!

  3. Evo rešenja:Neka svemogući Alek nađe bolje plaćene poslove za ove zadužene pa će moći da plaćaju rate u CHF.

  4. e dr- Stefanovicu !koliko se zna i ti si imao dug u svajicarcima! to je objavio tvoj gazda!!!i koje to platio?to je bilo pre vase ere!!!

  5. spasioci Srbije su i ovoga puta spremni da se u ime predsednika Vučića odreknu svojih penzija kako bi država pomogla prezaduženim građanima.

  6. Kako moze Vucic da resi problem gradjana zaduzenim u svajcarskim francima?Zar nije potrebno da nadlezne institucije u skladu sa zakonom sagledaju mogucnost resavanja problema za zakonit i legalan nacin,kao sto je to bio slucaj u drgim zemljama.Ako Vucic zeli da to plati od svojih para sto ne sumnjam da ih ima onda je to u redu i moze mu se oprostiti sto ceka sedam godina na odluku.

    1. Pa odavno je on institucija, nekom parce puta, nekom ovvcu, kozu i kravu, SUPERMEN je za njega mala maca

  7. Gde to u svetu,normalnom,postoji da predsednik države „rešava“ privatne finansijske probleme građana,a o tome nas obaveštava ministar policije?!

  8. Šta će doktore iza vas da ostane? Nisam persirao nego se pitanje odnosi na celu vlasnu familiju sa sve vrhovnikom. Razrovan i unakažen Kalemegdan i savska obala u Beogradu za arapski projekat Beograd na vodi, izbetoniran i kazahstaniran velikim jarbolom park na ušću. Uneređen i kafaniziran Pančićev vrh na Kopaoniku. Putevi koji dok još nisu pušteni u promet moraju da se rekonstruišu. Afere helikopter, Savamala, naplatna rampa i dr. Nerazjašnjena ubistva po Srbiji i Beogradu. Naša zemlja u vlasništvu Arapa, davanje u bescenje nekadašnjih giganata PKB, Petrohemija, azotara, RTB, samo da bi se dodvorilo kinezima i rusima u ojačavanju njihovih interesa u Evropi, dok gradnju puteva dobijaju kinezi, turci i amerikanci a naši ljudi su samo podizvođači podizvođača. Do danas nerazjašnjene 24 privatizacije po izveštaju Verice Barać, kojim ste mahali u kampanji 2012. i obećavali rešenje. Tajno uvođenje LGBT lobija u vlasnu familiju samo radi finansijske podrške sopstvene vlasti i zadovoljenja sopstvenih mnogobrojnih đojlena i ženoložnica. Dugove penzionerima za oteto u smanjenju penzija od 2014. do 2018. godine, pošto tužbe penzionerskih organizacija nisu povučene i imaju nameru da to guraju do Strazbura. Kriminal i drogu na ulicama gradova po Srbiji u takvom obimu da se kriminalci toliko bahate i sada naručuju iz Kolumbije na tone droge. Bahate lokalne poslušnike koji su umislili da su mali bogovi i gospodari svega pa i života i smrti svojih podanika-građana. Ostavićete još mnoga blesanja po unutrašnjosti i naravno dugove belosvetskim bankama i fondovima, koji su sada dostigli cifru od 25 milijardi evra. Da li da spominjemo Kosovo i Metohiju, našu najbolniju temu koju je vaša familija svih ovih 40 godina unazad sisala kao beba sisu zarad svojih bolesnih interesa, da li da spomenemo šta ćete ostaviti od njega svom narodu u amanet?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.