Stefanović zadužen za izborne uslove

Ostavite komentar


  1. Kakvo bre unapredjenje izbornog procesa…? Ako je ova vlast išta dobro uradila onda je to što je pokazala koliko je izborni proces loš i koliko mana ima a to je pokazala njegovom zloupotrebom. Izborni proces i izborni zakon treba pisati od nule… Za početak cenzus treba podići a strankama dozvoliti da formiraju koaliciju samo nakon izbora i ako predju cenzus. Isuviše u ovoj zemlji ima kombi stranaka koje se grebu o velike stranke daju im procenat ili dva a za uzvrat dobijaju beneficije koje koriste za lične potrebe. Pogledajte samo ovu koaliciju okupljenu oko SNS… Vulinova stranka (u kojoj je on stranci uopšte?) ima glasavo koliko i njegova uža porodica članova, Karić stranka dobro njih ima malo više u familiji…

    1. Ljajiceva isto malo vise posto je u ministarstrvu zaposlio celu siru familiju pa mora da glasaju za njega. Jer kad ode sa cela ministarstva idu i svi oni posto nemaju nikakvu skolu niti sta znaju da rade.

  2. Čovek koji je ukrao diplomu fakulteta pa magistarsku i onda lažno doktorirao da se brine za izborne uslve. To je kao kada mišu date da čuva sir. Smešno. Krađa se sprema i zato svi treba da učestvujemo u bojkotu a onda na ulicu i da im pokažemo koliko nas ima časnih. Zora će brzo a Aleksandar će jedino ostati upamćen kao najlažljiviji predsednik Srbije u istoriji i ostaće mu nadimak Aleksandar Lažljivi.

    1. Hahhaha svidja mi se taj nadimak “ Aleksandar Lazljivi „.
      Nema sta, bojkot pa svi na ulice!

    2. Covek koji ima osnovnu skolu, pa doktorat. Ima i tatu sa rancem, ali tek to je druga prica. Clan komisije, ministar, Boze ima li te? Glasaci, jeste li vi normalni?

    3. Ili krace Psiho. Pozdrav za Slavicu Djukic Dejanovic i Vladu Kostica ako su doticni joste zivi. Ako jesu, sto ne pisu dijagnozu.

    4. Slazem se u potpunosti sa tvojim komentarom jedino ne sa tim da ovaj treba da bude upamcen kao Alekssndsr Lazljivi. Ne treba da bude zapamceno to zlo,ime mu treba zatreti. Glupi srpski narode,sta si docekao,deca nam odlaze,narod gladuje,sa 30 godina staza i fakultetom dobijam ponizavajucu socijalnu pomoc….a ovaj ludsk ce graditi stadione i fontane. I vi opet glasate za ovog bolesnika i bandu oko njega. Umesto motke u ruke vi mu aplaudirate. I treba da izumremo. A ja mu zelim da ga stigne,i sve njegove,svaka suza zbog dece koja su otisla.

  3. Covek koji ima osnovnu skolu, pa doktorat. Ima i tatu sa rancem, ali tek to je druga prica. Clan komisije, ministar, Boze ima li te? Glasaci, jeste li vi normalni?

  4. Bolje da su umesto njega postavlili registrovani kamiončić TAM-ić prekriven šper-pločama

  5. Nema pregovora sa uzurpatorima, nepismenim bahatim neznalicama. Samo BOJKOT i nista vise.

  6. Radna grupa za saradnju sa OEBS – om…ha ..ha ..ha… kakva saradnja samo primenjivanje “ a la lettre “ DO ZADNJEG SLOVA “ preporuke ( citaj NAREDBE … boze … boze .. i to jos “ Vecernje . Novosti “ prenele kao „vaznu i ekskluzivnu “ vest ( novi gazda ima dobrih veza u vladi ) , umesto Rts – ili Pinka

  7. Nesha iz Beograda, ili Nesa Slina, sa diplomom nepostojeceg engleskog fakulteta, koju je izdala SZTR bez prostorija, bez zaposlenih, bez prometa, naravno i bez ucionica, bez profesora, studijskog programa … ce se postarati da izborni proces bude regularan.

  8. Zar nisu Dijana Hrkalović i dzipovi bez tablica zaduzeni za regularnost izbora, barem lokalnih.

  9. Dr Nebojša iz Beograda je najveća garancija da će sa izborima biti sve kako treba.
    p.s. botovi, ne palite se

  10. Šta reći na sve ovo? Smeju nam se svima u lice. Šta smeju – keze nam se razrogačenih očiju i one im ne trepću. Ako, ako, tako nam i treba. A mi ćemo, izbezumljeni i izgubljeni u vremenu i prostoru, nastaviti da im aplaudiramo. Još glasnije, gromoglasnije. Tužna i ojađena zemljo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.