Stefanović: Zašto niko nije uhapšen ako je bilo korupcije u Vladi kao što Vučić kaže

Ostavite komentar


  1. Borko, zašto DS (i ostali iz DOS-a) posle 5. oktobra nije hapsio i osudio tada bivše funkcionere SPS-a, SRS-a i JUL-a? Za njih ste tvrdili da su pokrali i uništili Srbiju. Moje mišljenje je da ste isto tako korumpirani, pohlepni i bezobzirni kao oni.

    1. Pa vidi, jesu. Recimo Kneževića koji je sada istaknuti član SNS. I to dok je bio gradonacelnik

  2. Sad je red na demokrate da oni priznaju svoja nedela.Ne moraju za sve ,samo za svoje istaknute funkcionere…

  3. Ne može se sve preko kolena.Ako je bilo to će se rešiti kada svi ti na koje se sumnja ne budu imali imunitet.

  4. Za vreme vase vladavine, „demokrate“ sve je opljackano sto se moglo opljackati i kupiti za jedan dinar!. Bila je to prava demokratija. Uzmes sta hoves i koliko hoces!!!

  5. Doci ce na red i to, ali ne moze preko reda Stefanovicu. Ima onih bivsih koji su pre zasluzili da im se sudi i uveliko se radi na prikupljanju cinjenica. Red je dugacak.

  6. Ne treba sumnjati da će se i sa njima predsednik razračunati.Samo polako i strpljivo.

    1. A koga je ob to do sada od svojih lopova doveo pred sud pravde. Ej bre 8 godina i dug od 30milojardi. Pola miliona mu otišlo na zapad… ej bre rođače mnogo je.

  7. Verovatno zato što bi ostali bez cele Vlade…i bez kojekakvih „savetnika“ oko nje.

  8. Na našu i njegovu žalost, završiće kao Čaušesku! On je toliko ogrezao u korupciju i kriminal da ne može nazad, mada bi on to hteo!
    Kad EU više ne bude potreban kao dvorska luda pokušaće nemirima na Kosovu ili u Raškoj da se odrzi još malo, ali gotov je!

  9. Evo sadašnja vlast je čekala samo Borka Stefanović da se javi pa da krenu da hapse, dosadnog li čoveka, pa ako nije bilo hapšenja do sada, to ne znači da ih neće biti.

  10. Poznato je tarifa za nalazenje posla u to vreme 3,5 i 10 hiljada evra…pitajte Velju Ilica.

    1. Koje?! Navedi bar jedan ali potkrepljen činjenicama. Optužiti čoveka bez dokaza je moralna katastrofa. Kako se osećaš kad to radiš?

  11. Stefanović veoma dobro zna da je utvrđivanje odgovornosti za korupciju proces. Policija sigurno radi svoj posao a kad dođe do konkretnih podataka, znaćemo svi. Ovo je samo najava akcije koja se sprovidi.

  12. Onaj ko se bavi korupciom odgovarace bilo da je taj neko iz Vlade ili ne. Zakon vazi za sve.

  13. Stefanovic treba da shvati da je Srbija drzava gde vlada pravo i da nema hapsenja bez cvrstih dokaza

  14. Polako Stefanivicu ne skaci pred Rudu
    Mnogo ste cvorova zamrsili treba to sve da se Odmrsi
    Polako ima vremena

    1. Kad?! Koliko to godina još treba da prođe da naš predsednik uradi bar nešto pametno?!

  15. Nije lako uhapsiti nekoga. Za to su potrebni i dokazi i svedoci. Nadležni organi obavljaju svoj posao kako treba i verujem da će onaj ko se bavio korupcijom biti sankcionisan.

  16. Sve što opozicija iznosi je naravno bez dokaza samo pričanje u prazno. Jer postoje mnogo važnije stvari,svakako borba za bolju buducnost je što država vodi.Nikada više korupcije u Srbiji nije bilo nego u vreme vladavine stranke čiji su članovi bili Borko, Djilas i Jeremić.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.