Stefanović: Zašto zabrana ulaska u Srbiju za crnogorske kriminalce nije doneta ranije

Ostavite komentar


  1. … da su nam mnogo ranije zabranili ulazak verovatno bi pre i ukapirali za te kriminalce…

    1. I sad lepo da im udarimo takse na crnogorske proizvode… pa da vidimo ko ce kome da tera inat.

      1. Teranje inata nije dobro iz razloga sto moramo misliti na nas narod u CG

  2. CG mafija deluje u gradskoj upravi Beograd duže vreme….oni ovde kradu i otimaju a na Žabljaku se šepure…. mnoge ho kada su CG mafijaši ucinjeli i zato će biti posečeni svi do jednoga redom

  3. Premijerka je dobro rekla, necemo zatvoriti za obicne gradjane, ali nece biti dozvoljeno onima koji su okarakterisani kao mafijasi da ulaze u zemlju , to je i do sada postojalo, ali je navela kao primer da ce od sada samo tim judima biti zabranjeno da ulaze u Srbiju.

  4. Pa evo i ti nesmetano cirkulises po Srbiji, a trebao bi biti zatvoren, ako cemo tako.

        1. Cek,jel to onaj Stefanovic sto je stavio paraf na Briselski Sporazum??

  5. Nikad nije kasno. Bitno je da su adekvatno odreagovali na provokaciju Crne Gore.

  6. Ako mi ne mozemo tamo kod njih , ne mogu ni oni kod nas. Moje licno misljenje!

    1. Po mom ličnom mišljenju, Crna Gora je napravila auto gol, jer zatvaranjem granica za naše gradjane, naročito u turustičkoj sezoni, napravila za sebe ogromnu ekonomsku štetu, koja će joj se tek obiti o glavu.

  7. Gospodine Stefanoviću ja sam vas smatrao veoma pametnim čovekom- zato se čudim vašem pitanju „Zašto ulazak crnogorskim mafijašima u Srbiju nije bio RANIJE zabranjen?“ Ili je to samo vaša provokacija? Pa svi znamo zašto se to nije dogodilo- zato što su crnogorski kriminalci imali veze i sarađivali su sa vrhom državne vlasti i sa vrhom policije- najverovatnije i da su pojedince iz vlade i policije debelo plaćali! Nemojte sada da kažete da ne znate ko čini tu „državnu vlast“. I ova Brnabićkina priča, očigledno po naredbi Aleksandra Vučioća, se mora svrstati u red „izborne kampanje“ -a kada izbori prođu, i Vučić i njegovi kompanjoni -kako se to kaže milom ili silom, tačnije prevarom, ponovo osvoje i uzurpiraju TOTALNU vlast, opet će crnogorska mafija harati Srbijom. Baš uz dozvolu i Ane i nekakvih „Malih bata“, nekih ministara, šefova policije i ko zna još koga iz vlasti ili redova onih „bliskih vlasti“.

  8. Apsolutno treba zabraniti kriminalcima ulazak u zemlju. CG nije prijateljski nastrojena prema nama. Oni žele da im mi služimo kao „soba“ više za njihove malverzacije, prodaju droge, pranje para i ostalo. Žele monopol i u Srbiji, a usput i da pomognu u rušenju Srbije onima koji to pokušavaju na sve načine da učine.

  9. Sta cemo sa Crnogorcima koji haraju Beogradom, da ne kazem Vracarom, vec odavno, kao svojom postojbinom?

  10. Tumačenje za naivne, svaki strani državljanin, koji ma kakav zločinac bio, ako kod nas nije počinio krivično delo, i protiv njega nije izdata medjunarodna poternica, mogao je bez problema da udje u našu zemlju.

  11. Umesto da osudi sramnu odluku Podgoričkih vlasti, on osudjuje naše, kao da su oni prouzrokovali stanje u Crnoj Gori,i kao da su oni uveli taj kontraverzni zakon.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.