Stejt department : Srbija bez odlaganja da primeni preporuke ODIHR-a o izborima

Ostavite komentar


  1. SAD bez odlaganja da prestane da progoni Trampa i postupu po Deklaraciji SAD i dozvoli demokratske kampanju i izbore, koje su narušeni, na očigled celog sveta!

  2. Gospodo iz toboznje demokratije,očistite svoje dvoriste jer u njemu imate toliko puno nepravde i bezakonja da je to sramota da dajete savete drugima. Dosta vise vase bahatosti i cinizma.Dolazi vreme da platite za sva zlodela ucinjena drugima…

  3. SAD uvek salje štap o šargarepu a AV i njegovi trabanti komentarisu i prezentiraju svojim zecevima samo sargarepu a štapom dobijamo svi.

  4. Samo što nismo . . . Vi ste nama uzor prava, ljudskih sloboda, poštovanja međunarodnog prava i poretka, slobode izražavanja i svekolikog američkog načina života . . . Obožavamo vas do imbecilnosti . . . Sikter zlikovci . . .

  5. Stejt deparment odmah isto da oformi ZSO na KiM,da Srpska vojska bude po rezoluciji 1244 razmestena na KiM,i to je neodlozno,a vi se dozovite pameti i nemojte maloj ali pravicnoj Srbiji pretite.Setite se kako ste vase pilote oslobadjali a koliko ste kolateralnih steta tzv.vi napravili tokom bombardovanja.Takodje niste odgovarali za genocid nad Vijetnamskim natodom a za ubistva pojedinih arapskih i africkih lidera lazno optuzujuci.

  6. Ako bilo šta se bude primjenjivano na zahtjev međunarodnih organizacija na čelu sa Amerikom,to ništa nije dobro za srpski narod. Šta ima Amerika ili bilo ko drugi u svijetu sa zakonima Srbije. Kao da Srbija ne zna organizovati jedne izbore pa im treba da pokaže neko sa vana kako se to radi. Poznata su Srbiji sva prava koja Amerika lansira u svijet a naj manje ih ona poštuje tj.naj više krši u svijetu. Nema gdje se sve Ameri nisu upetljali,gdje god se vode ratovi tu je Amerika glavna. Na čijoj strani su Ameri znači ti su u pravu a to uopšte nije tačno. Oni podržavaju Ukrajinu jer imaju tamo interes radi mnogih nečasnih radnji koje su činili u Ukrajini u prošlosti. U ratu Izrael- Palestina također podržavaju Izrael,ista stvar kao u Ukrajini.

  7. Isto tako da Priština bez odlaganja povuče uredbu o ukidanju dinara na severu kosova i omogući normalnu isplatu plata Srbima u dinarima

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.