Stevanović: Gospođo Brnabić, šta tačno Šarčević treba da uradi da biste ga smenili?

Ostavite komentar


  1. Pitanje je sta uopste ocekivati od Vucica koga svi znaju kao najgoreg. Gospodin Brnabic je samo posledica u svemu ovome. Samo bojkot do slobode !

  2. A bre ženo!?
    Kome se obraćaš?
    To nešto radi, odlučuje….?
    Mani se more.

  3. Imajte na umu da je Gospodja Brnabic ludo zaljubljena u funkciju,udobnu fotelju i privilegije koje one pruzaju.Svojim ponasanjem pokazuje da zeli da postupa po volji svevisnjeg jer su izbori na pragu jer svim srcem zeli da zadrzi funkciju koju trenutno obavlja.

    1. Ma bravo ..ti si danas sve nadmašio svojim glupim komentarima!Garant nemas decu,posto si glup i sebičan(ako imas…nek’ su ziva i zdrava,i da im je Bog u pomoći s tobom takvim).!

  4. Pa to je ministar pobogu . Kako ministar u zemlji Stradiji može biti smenjen? Mooožda kad Dunavo poteče u pravcu Švarcvalda , umesto ka Crnomu Moru . Ali teško i tada !!

  5. Ne vidim povezanost najskorijih događaja sa radom ministra Šarčevića. Pre mislim da neki drugi ljudi koji su bili pre njega treba da snose odgovornost

      1. Da li primećuje te da se BOTOVI potpisuju punim imenom i prezimenom, da dobiju POZITIVNO Brojanje u Sns centrali

  6. Nikada nije bilo gore vreme. Institucije poput beogradskog univerziteta nikad nisu bile vise degradirane i diskreditovane….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.