Stevanović: Kažnjavanje opozicije direktan put u haos

*Sasa Radulović novčano kažnjen sa oko 40. 000 dinara, a Nemanja Šarović sa više od 34 000
Administrativni odbor Skupštine Srbije novčano kaznio sedam poslanika

Ostavite komentar


  1. Gospodine Milenkoviću pa ponašanje opozicije u prlamentu i po odborima je cirkus uzevši i amandmane za deda Mraza od SDS, ko uvodi haos u skupštinu pa oni kojima je to jedina šansa za promociju, a kažnjavanje istih na ovakav način je jedino sredstvo što predsdavajući imaju.

  2. Kao da gledamo decu u nekom crtanom filmu, mislim vreme je da se uozbilje i da krenu da rade i da se posvete njihovom poslu kao gradjani koji kreiraju buducnost Srbije.

  3. S oOBZIROM DA JE,,NJIHOVA MAJA,, NAJAVILA NABAVKU FLASTERA,, RAZNIH BOJA,, MORALA JE DA NAĐE,,IZVOR,,PRIHODA,,.,,ZABORAVILA,JE,,SAMO KOJA BI NJOJ BOJA ODGOVARALA PREMA STRANKAMA ČIJI JE,,LIDER,,BILA,,. A O NEORADIKALSKOM,,SMERU,,U PARLAMENTI NIŠTA NOVO,,SVE PO ZACRTANOJ PROVINCIJELISTIČKOJ DEFINICiJI,,DEMONKRATIJE SNSovaca..Neće valjda da,,iuznevere,,učitelja,, i mentora IM,,JOŠ,OD KADA SU NAS,,USREĆIVALI ,,SPECJALNIM PERFORMANSIMA KOJE JOŠ NIKO DOSADA NIJE USPEO, DA,PREVAZIĐE.,, A,,KRIVI NAM,, SVI SVETSKI,, OKUPATORI, ,OSIM ,,nepogrešivih,,Vizionara,i,,Spasilaca,, exSRS SAD SNS,JUL I ,,VEČITI,,IZ,SPS.IZ JOŠ 11 ,,PRIREPAKA,,.pa smo još uvek izvan,, zemlja gde bi ovakvi,,egzemplari,, ,,nesrećno sklopšljenih okolnosti bili ODAVNO I VIŠE NEGO ZASLUŽENO, PLUKVANPERFEKT,,..

  4. Krajnje bahato, prostacko i primitivno ponasanje onih koji vode zasedanje parlamenta. Njihov primitivizam je prevazisao svaku meru i pitanje je dana kada ce se casa zuci preliti.

  5. Kažnjavanje opozicije put u haos?! A ne, treba da ih ostave da prave svinjac od Skupštine?

  6. Nije poštovan poslovnik, za ponovljena kršenja donosi se odluka o udaljavanju sa sednice a Radulović i Šarović su to zaslužli pomnžavanjem skupštine, ponavljanjem kršenja poslovnika i nasilničkim ponašanjem.

  7. Ne može s e nasilničko ponašanje u skupštini prikazivati kao stepen demokratije, po poslovniku mnogi su još zebali biti kažnjeni a neki udaljeni sa sednice.

  8. Sa bahatim poslanicima se i nemože drugačije nego po džepu pa će valjda kad potroše lovu prestati da se bahate.

  9. I treba da ih kazne,najstroze moguce,mozda se onda opamete i krenu da se ponasaju u skladu sa svojom funkcijom.

  10. Koliko vidim kaznejni su i poslanici vladajuce stranke, a Radulovic i Sarovic su zasluzili da budu kaznjeni jer stalno provociraju.

  11. Kako vidim, botovi rade do kasno. Produžili vam radno vreme? Nadam se da su vam sendvič duplirali, ne može čovek gladan da radi to što vi radite.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.