Stojadinović: Za Kosovo ne treba ginuti

Ostavite komentar


  1. Bravo! Slobodan Milošević je pojeo budućnost moje generacije. Komunističko nacionalistička aždaja sada traži krv i budućnost i današnjih mladih. Ne dajmo im je!

  2. Zašto g. Stojadin vređa ministra Vulina, kada kaže da niko iz vlasti nije spreman poginuti za Kosovo??? Ministar Vulin je bezbroj puta dokazao da je spreman da izgiba za Kosovo. Tetke mi!

  3. Da ne nabrajam kontradiktornosti u ovoj Vasoj prici Vi ste, jednom recju, za priznavanje Kosova. Jer, ako smo svesni sta je zakon jaceg, onda nema zamrznutog konflikta. Nema nikakvog konflikta jer zakon jacega ima samo svoje resenje. Mada, slazem se sa Vama da ce jaci resiti nase probleme onako kako njima odgovara i u njihovom interesu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.