Stojanović: Srbi protiv Zakona o Trepči

Ostavite komentar


  1. Neka mi neko objasni sta znaci ova recenica "Svi Srbi će stati protiv ovog zakona gde god živeli.". Koji "mi" to treba da ustanemo i protiv cega? Da li treba da ustanemo samo mi iz Srbije, ili i oni koji su SVE na Kosovu prodali, pa svoju decu zbrinuli? Ja sam spreman da idemo da to branimo, prvi, ali neka mi prvo neko pokaze katastarski list kao dokaz da je imovina na Kosovu u njegovom vlasnistvu. Ako mi pokaze katastarski list, gde pise da je imovina njegovo vlasnistvo i da je on zrtva progona, slazem se da idem da branim njegovu zemlju.

  2. Niste vi dovedeni u jako težak položaj, jer sve, bukvalno sve što je na Kosovu, po dogovoru iz Brisela sa vašim šefom, biće nažalost vlasništvo države Kosovo i to treba svima ko ima malo pameti da je jasno. Vama su podeljena poslanička, nekima bogami i ministarska mesta, nekima mesta u javnim institucijama i svi vi zajedno dajete legitimitet Kosovskoj vladi. Shvatite da ste državljani Kosova i borite se za bolji život preostalih Srba.

  3. Opet isto kao oko severa Kosova!
    Oni ce da pametuju i da budu najvece patriote,a Srbija ce biti talac jer necemo u EU po cenu…
    i smo manjina na Kosovu i opstanak nam ne zavisi od zapenusanog Djurica nego od pravde za Srbe i Albance.Posto je Albanaca vise,njima malo vise pravde,dakle i vise Trepce…A pokusaj da im otezavamo kreatanje i komunikaciju je sramotan sa ljudske strane.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.