Stojanović: Vučić plaši ljude da neće biti plata i penzija ako on ne prihvati plan za Kosovo

Ostavite komentar


  1. Kako god, ostao a ne potpisao ili nepotpisao a otisao s vlasti, posle njega plata i penzija nece biti jer je unistio zemlju.

  2. Могло би се рећи ,,јесмо ли изабрали прави пут и особу,није ли ово само еутаназирање српског постојања!!!?

  3. Ako Vucic prizna Kosovo, dobit ce moj glas koji do sada nikada nije dobio na izborima a takvih kao ja je vecina u Srbiji !

  4. Uopste nismo impresionirani nekim Vucicem.Em je Bosanac,em stalno krsi Ustav Srbije,em ko zna kako je dosao na poziciju predsednika.Takav da ucenjuje ili zastrasuje Srbina,taman posla.Brale,OSTAVKA pod odma,a sud da vidi sta ce s tobom.

  5. Vucicu ne izvodi vise daj narodu da zivi jedan je zivot a ti nedas taj zivot sta mozes da ocekijes narod ima da se digne jer nema sta da jede sam si kriv

  6. Zasto vucicu nikada nisi cuo rec naroda zasto ne dodjes medju narod i da pitas ljudi kako zivite pa i ti si covek gde ces ti da odes sta ce da odneses

  7. Jasno kao dan. Zamislite „podrsku“ mitinzima sns clanstva svoga preCednika za otcepljenje teritorije Srbije. A da zamislimo i podrsku „opozicije“ tom istom cinu. Neverovatno zar ne? Eee, pa videcemo….

  8. Dosta vise zamajavanja, narod zeli da zivi! Gotovo je ljudi, sto pre prihvatimo bice nam lakse! Predsednik bi sigurno voleo da ima drugog izlaza, ali nema, i to je to!!!

  9. Upravu si g. Stojanović, Vučić uvek ide na tu kartu jer misli da kad uplaši narod da neće biti plate i penzije, narod će ga podržati u ono što je on lično zamrsio, zato i nesme da obelodani ni predlog zapadnjaka ni njegovo obećanje

  10. Lepo kaze Stojadinovic. Ja bih dodao: Hoce li da uvedu sankcije Španiji, ni ona nije priznala Kosovo?

  11. PIO ili Penzisko invalidsko osiguranje,čiji je garant država ne može da propadne jer je svako morao da plati svaki dinar,pogotovo mi privatnici.

  12. Pa i neće. Uvedu li nam sankcije mi smo ugasili. Devedesetih smo bar imali neke rezerve pa smo se izvukli, a sada nemamo ni industriju ni hranu ni bilo šta. Od čega ćemo živeti jbm li ga.

  13. Biće i plata i penzija, otećemo tajkunima ono što su oni oteli od nas.Kad se raspodeli novac novokomponovane bogataša biće za investicije i vraćanje dugova.

  14. Вучићу би било најбоље да да оставку,после овако катастрофалне политике коју је водио последњих десет година.Вратити Тадића што пре.

  15. Ako gospoda nepostuju ni jedan sporazum i oce da izadju iz briselskog sporazuma znaci sa njihovom neutralnosti je zavrseno. odma treba obavestjti sb un o pritiscima i traziti da se pregovori vrate u un.

  16. Pa nece biti para za plate a ni oni koji su ruski spijuni nece dobiti plate. Zato prihvatajte sporazum odmah, ulazak Srbije u NATO I EU. Odvojite se od zla koje nas pritiska 30 godina.

  17. Ako prizna Kosovo ide se dalje Presevska dolina Sandzak Vojvodina i osta BG pasaluk.Pa sad odlucite u ime i vasih predaka.

  18. A što im jednostavno ne kaže, kad sve članice EU priznaju Kosovo kao državu, Srbija će potpisati ovaj sporazum. Doviđenja. Nek probaju da ubede Španiju ili Grčku Ameri da potpišu. Neka im zaprede prekidom investicija.

  19. Sacuvati mir ili Kosovo. Najjpametnija odluka jeste predaja Kosova, ili ce da se ponovi 99.Predacemo ga mirnim putem ili ce da nas sravnjavaju. Svako ko razmislja svojom glavom zna da je najjbolja odluka predati, prodati Kosovo…

  20. Od početka do kraja se slažem sa analizom gospodina Stojanovića (ne slažemo se uvek u svemu),samo kao da na kraju teksta nije tačka, nego zarez,ali zato su različite vrste pritisaka i terora od strane ekstremista na Kosovu po sistemu da incidenti jedan,drugug pretiču, pojačani i da ih naravno vide i na zapadu… I ovo govori da je analiza po najvažnijem pitanju izuzetna i hrabra i pomaže da se uzdignemo kao društvo iznad obmane.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.