Stranka slobode i pravde: Apel crnogorskoj vlasti da ne podiže tenzije

Ostavite komentar


  1. Ako onaj sa strane zakona neposluša onog drugog sa strane zakona ne znam koga će ….

    1. Đilase samo se odrekni drugosrbijanaca – ali jasno i konkretno – vodi normalnu nacionalnu politiku – kakvu je i Đinđić vodio(sećate li se kako je odbrusio Hrvatima kad su tražili odšetu za devedesete pa rekao – da uračunamo i srpske žrtve u drugom svetskom ratu pa da podvučemo crtu ii vidimo ko kome duguje i koliko) i eto ti bar 3-4 puta više glasova – drugosrbijanci će ti doneti 0.3-0.5 % glasova max – pamet u glavu Đilase.

  2. Gospodjo Tepić ogradite te se i8d Djilasa i imate moj glas i glas mnogih koji imaju isto mišljenje….

    1. Samo ste podlegli višegodišnjoj kampanji, Đilas prima sve udarce da bi drugi u stranci mogli da se čuju

  3. Đilas postaje sve više i više „uvlakač“, u ovom slučaju glasačima Srbije ? Zašto se uvlačiš, a proglasio si bojkot ? Đilasu, nisi iskren, znaš da verska sloboda Srba nisu ugrožena u C.Gori , već je u pitanju imovina verskih objekata u pitanju !? Đukanović je napravio zakon , koji će regulisati imovinu verskih objekata u C. Gori, kako pravoslavnih, tako i katoličkih i muslimanskuh bogomolja ! Da se najzad zna: Ko je ih pravio, šta je čije i od kada je ? Postoje katastarski papiri u kojima piše šta se i ko je, gradio manastire i crkve u C. Gori ! Znači i pre okupacije C.Gore od strane Srbije , tj. pre 1918-ste ! Treba da kažeš narodu srpskom , kako i na koji način ćeš rešavati probleme u Srbiji, mani C. Goru na miru ! Znaš, da je zadatak Amfilohija da pravi razdor u C.Gori, ali to ne smeš da kažeš , zbog glasova, što je nemoralno ?

Ostavite komentar


Politika

Aleksandar Vulin se vraća u vladu: Direktno izazivanje SAD, kao kada ti prijatelji savetuju da razmisliš pre tetovaže ramena, a ti se iz prkosa istetoviraš posred čela 10

Aleksandar Vulin se vraća u vladu: Direktno izazivanje SAD, kao kada ti prijatelji savetuju da razmisliš pre tetovaže ramena, a ti se iz prkosa istetoviraš posred čela

Samo šest meseci je Aleksandru Vulinu, osnivaču Pokreta socijalista i “tvorcu srpskog sveta”, trebalo da se vrati na državnu funkciju. Njega je mandatar za sastav Vlade, Miloš Vučević, predložio za potpredsednika nove vlčade Srbije na mesto potpredsednika Vlade bez resora, što delu prozapadno orijentisane javnosti nije dobra vest.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.