Stranka Vuka Jeremića u oktobru

Ostavite komentar


  1. Najbolji deo izjave je "politička organizacija nekorumpiranih ljudi". A Jeremić po svetu lagao za mnogo šta i zato ga sada niko neće, provaljen je. A on je čovek koji inače misli samo na svoju dobrobit.

  2. Verujem da će to ličiti na cirkusku arenu punu kojekakvih klovnova i pajaca, koji ne umeju ništa drugo osim rekla kazala i tapkanja u mestu.

  3. Nikolu sam imao prilike da slušam na predavanju o organizaciji civilnog ruštva još davne 2004 ili 2005 godine kada sam studirao. Jedan od retkih koji su ostavili jak utisak na mene, jer čovek zna šta govori. Podrška.

  4. Oktobar nam u proslosti nista dobro nije doneo sto znaci ni tvoja stranka formirana u oktobru nista dobro nece doneti Srbiji.

  5. Kao predsednički kandidat je nastupao kao stručnjak za sve… narod mu nije poverovao. Međutim, očigledno je da tu u igri postoji ozbiljan novac, videćemo da li će mu pomoći

  6. "Politička organizacija nekorumpiranih ljudi" hahaha pa gde će veće korumpiranosti nego što je bilo u vreme Jeremićeve vladavine sa DS-om…to je unapred propala priča, a u ostalom zar nije video na predsedničkim izborima šta građani Srbije misle o njemu, samo sebe bruka i ništa više.

  7. Osniva se jos jedna kombi stranka. Pantokrator moze bezbrizno da vlada dok mu ne dosadi. Niko nije zaboravio ponasanje bivseg ministra spoljnih poslova i promasaje pocinjene tokom njegovog mandata koji su i doveli SNS na vlast.

  8. Interesujeme kakav program ce biti i ko su osnivaci i kako ce sakupiti 10.000 potpisa.Za pocetak toliko.

  9. Gledajuci sa vedrije strfane,ako uzmemo u obzir da su nam zatvori popunjeni 90% Stranka Vuka Jeremica,je idealno resenje,cim se ukaze koje slobodno mesto u zatvoru,ti nepravis akcije nego lepo dodjes u srediste Vukove stranke,iymes prvog sreda,i automacki znas da imas pravog coveka. Vuk Jeremic ispred Partije Ujedinjeni protiv zakona(Jer mi smo najbolji u tome)

  10. Jeremić me razočarao što je sebi pripisao postizborne proteste, što je uludo potrošio ogroman novac za predsedničku kampanju i "Drugi krug" a najviše kada je Vučića nazvao Čaušeskua valjda mu priželjkujući njegovu sudbinu… @ Čiko. Sobzirom na to da posle Petog Oktobra nije bio Šesti – dosta je postignuto i to je moglo samo tada i nikada više… Došlo je vreme da se sve rešava u skupštini i na izborima.

  11. Potrebna jedna politička organizacija " nekorumpiranih ljudi"koji su se dokazali i u zemlji i u svetu i koji žele dobro svojoj zemlji, jer ćemo ovako udariti u zid i pretvoriti se u afričku zemlju. Oni su se mozda dokazali u svetu kao nekorumpirani ljudi, dok su ovde tu sliku naslikali I pokazali je gradjanima Srbije.

  12. Zašto zašto i zašto, čoveče na izborima je Beli bolje bio kotiran od tebe au.

  13. Толко о томе колико мислите на добробит земље! Шта ће нова странка Јеремићу? Толико сте паметни и различити од осталог дела опозиције па вам ни једна постојећа странка не одговара… морате имати своју странку да би бар негде били председник а и да, понестало кеша па да заузмете ред за финансирање своје новоосноване странке..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.