Studenti izviždali Martinovića ispred Skupštine (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Ipak studenti ćute.Opet sam vas gledao i pitao se zar toliko studenata ima u Bgd.Mnogo mi je žao,vi treba da pokrenete ovaj narod,ili ste već sad spremili pasoše.

  2. Puna podrška za Cicvariće. Koga ova mafija napada, taj sigurno vredi.

  3. Dejan
    29. juna 2023. u 21.48

    Popis imovine je legitiman i sve piše crno na belo.
    I gde je vaš spisak šta imate od imovine. Valjda iz aktiviste sns važe ista pravila.

  4. Ej Srbijo …..sramoto . Znam političare , gologuzane koji su sada milioneri . Promenilo se par VLASTI i niko ih nije dirao . Nije problem SNS , nego mi kao narod .

  5. Martinivić mi više liči na nekog lika iz crtanog filma nego na političara!

  6. A zašto da studenti ne budu politički aktivisti? Zar nisu punoletni i samim tim ravnopravni građani ove zemlje? Sa kojim pravom im se tako bahato odriiĉe spodobnost da razmišljaju, vide šta ne valja i bore se protiv toga? To je njihovo ljudsko pravo i niko ne sme da im ga brani niti da ih zbog toga proziva, jeste li normalni? Zašto oni ne bi smeli da se bave politikom kad im politika koju vode ovi slepci upropašćava živote i budućnost? Zato što su studenti? Pa nije im zato amputiran mozak, baš naprotiv, pametniji su od cele vaśe vlade zajedno! I tu je problem zar ne, strah vas je od njihove pameti i znanja koje imaju a vi nemate Martinoviću?
    Koji prostakluk i primitivizam je iznositi privatne podatke javno, ne mogu da se osvestim. Pod hitno TUŽBA pa da se malo dovedete u red.

  7. Martinovića svi vide kao karikaturu,žao mi je samo karikaturista što moraju takve likove da crtaju

  8. Ovako,ja kapiram da vi mladi gospodine mrzite sadašnju vlast ali ne razumem čemu eksponiranje. Ti si krenuo stopama Pogačara i Brajana Brkovića i da vam kažem svi radite Sizifov posao jer vaše mišljenje deli MANJINA naspram nas VEĆINE,tako se ne osvaja vlast .Meni je ova vlast postigla rezultate za razliku od ove opozicije koja je svoje sposobnosti pokazala dok je bila na vlasti.Blokirati autoput je zločin i glupost a ne borba,Zato uzmi knjigu i budi ono što jesi-STUDENT.mani se ćorava posla

  9. Studenti u naslovu je malo pretenciozno, bolje je reci tuce studenata.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.