Šutanovac dao ostavku, ali ostaje u DS

Ostavite komentar


  1. Verovatno ce ih sad Djilas preuzeti,mada ne vidim da ce i on ista promeniti.

  2. Cini mi se da je DS sada napravio 2 velike greske – prva je koalicija sa onim koji ih je 2014. iz bolesne sujete pocepao (rec je o B Tadicu) – a druga – trebali su da stanu iza D Djilasa. Brojke pokazuju da je prilican broj DS-ovaca glasao za njega…

  3. Šutanovac još uvek nije shvatio suštinu problema. Koliko vidim onisu kolektivno izgubilo tlo pod nogama. Jednostavno oni nemaju sposobnosti da prepoznaju društveni problem, da kandiduju politiku i rešenja i da stvore organizaciju, koja može to da iznese, dobijajući masovnu podršku u narodu.

  4. Ovoliko borova u komentarima svedoči da je DS još uvek živa stranka i da se može oporaviti. Ideja da žena dođe na čelo stranke je odlična. To bi podiglo malo stranku, budući da je to kod nas retkost (Mira Marković i Sanda Rašković i nisu imale pravu vlast, Vesna Pešić se nekako povukla). Nisam, s druge strane, sigurna da je Nataša Vučković pravi izbor. OK je, od osnivanja je u stranci, ali nekako je sva nedorečena, ustegnuta… Možda Jerkov bolje.

  5. „Odlazim s mesta predsednika stranke ali prekidam postojeću praksu – ostajem u stranci i biću joj veran“ Pa i Pajtic je ostao u stranci.

  6. Celu tu bulumentu treba oterati na robiju, a prethodno oduzeti sve opljackano .Najveci greh od mnogih je sto su stvorili SNS!!

  7. Šteta što uopšte ostaje u politici kao član stranke.On ,Pajtić,Tadić i Đilas su uništili DS svojim politakanstvom i političkom nesposobnoću.

Ostavite komentar


Politika

"Približili smo se rekordu": Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije 10

„Približili smo se rekordu“: Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije

Iako formiranje vlade i nije vest u Srbiji jer moć donošenja odluka ostaje kod predsednika države, može se reći da će naredna vlada biti neefikasna jer ima 32 člana, i više partijska u odnosu na prethodne jer su predsednik i potpredsednici SNS ujedno premijer i potpredsednici vlade, kažu sagovornici Danasa komentarišući predlog sastava kabineta u Nemanjinoj 11 koji je danas izneo mandatar Miloš Vučević.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.