Šutanovac i Janković vratili nagradu "Najevropljanin"

Ostavite komentar


  1. Iako se ne slažemo po mnogo čemu, u ovome se slažem sa Šutanovcem. ja sa Palmom ne bih delio ni isti autobus u gradskom prevozu, a kamoli neku "nagradu". Oduvek mislim da je pomenuta "nagrada" totalna besmislica i budalaština, ali su se oni koji je dodeljuju svojski potrudili da mi u potpunosti daju za pravo. Iskreno, ja je, da sam na Palminom mestu, ne bi ni primio, mislim da je čak i njemu ispod časti (ako on upšte zna šta je to čast).

  2. Данас је најнижа подршка прикључењу ЕУ, управо због Шутановца и њему сличних. Човек је по налогу из иностранства активно радио на уништењу војскњ а то бесрамно назива реформом. Још има образа да дели лекције! И онда се демократе чуде што људи неће да гласају за њих. Док је Шутановац председник демократске странке Вучић може мирно да спава!

  3. nikac bi trebalo da zna, da je vučić 2ol2 g. javno u skupštini pohvalio šutanovca za reformu vojske. a što se tiče palme, t6o postade glavno evropsko drvo.

  4. Koliko god da je to "priznanje" ofucano i podložno ozbiljnoj analizi opravdanosti, ova gospoda ga nisu pre svega ni zaslužila a ovo što sada rade to i dokazuje. Pitam se samo da li će vratiti i pare koje su uz priznanje dobili ili će pare ipak zadržati. Jeftini populizam propalih političara, ništa drugo.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.