Šutanovac: Napuštanje parlamenta nije donelo korist ni opoziciji ni građanima

Ostavite komentar


  1. Gospodine Sutanovac, staviti u istu ravan vlast i opoziciju Vasom tvrdnjom „da vlast i opozicija nemaju želju za debatom i da se čini da je to obostrano“ (!), najblaze receno je – neukusno! Sta li ste to samo hteli postici takvom izjavom? Jos jedan kamencic u mozaik srpskih opozicionih podela? Zar ih nije i previse? Pa ako ne mozete vec neki konstruktivan i plodotvoran predlog da „izbacite“, onda, za dobro Srbije, uzdrzite se i od ovakvih, stvarno bespotrebnih, komentara, koji, slozicemo se, ne sluze ama bas nicemu…

  2. U totalitarnim rezimima ni prisustvo opozicije ne donosi boljitak gradjanima ni strankama,ali odsustvo opozicije nanosi stetu vladajucoj stranci i njenim saveznicima vidno skrecuci paznju demokratskom svetu na zbivanja i stanja u jenoj zemlji.Ovo nije tesko da se zna osim ako namera ima neki drugi cilj.

  3. o kom napuštanju parlamenta govori šutanovac ? promaklo mi je da je iko iz opzicije , one koja sebe naziva pravom, vratio mandat i stvarno napustio skupštinu . oni samo ne prisustvuju sednicama , ali i dalje, preventivno valjda, sede na dve stolice, i dalje su na državnim jaslama i u skupštinskom restoranu . a gubitnici su isključivo građani , naročiti oni koji su pokrenuli i nosili proteste , koji su, protesti, posle pokušaja preuzimanja od strane političara počeli da idu silaznom putanjom.

    1. Pre nego sto napisete komentar malo se informisite! SVI koji sede u Skupstini ili u foajeu su PREDSTAVNICI naroda. Osim prisustva sednicama poslanici imaju mnogo drugih obaveza. Osim toga, imaju i mogucnost da izraze misljenje i napadaju vlast. A pored tolikih milijardi koje nam nestaju pred ocima uvek mi je MUKA kada se pomene skupstinski restoran. Hocete li reci da Vucic, Brnabic i ostali KUPUJU u samoposluzi?

  4. Šuki Rolex. Nadimak sve govori. A i onaj pašnjak I klase na Vračaru.

  5. Ladno je izasao covek da kaze, da jedini potez opozicije u zadnjih par godina koji je ocigledno zaboleo vlast i pogodio u centar, nije bio pametan?!?!?!? Stvari se definitivno krenule nizbrdo po SNS. Da li Sutanovac misli da bi svi ovi izvstaji u poslednje vreme od EK i ostalih bitnih institucija bili toliko negativni da su oni ostali u parlamentu i gledali kako vladajuci poslanici glasaju na zvonce? Posle ove izjave, ja definitivno stranci u kojoj ce Sutanovac biti, necu dati glas.

  6. Čim je tebe intervjuisala režimska Politika, normalno je da izvališ nešto glupo.

Ostavite komentar


Politika

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO) 10

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO)

Posle puna tri sata Miloš Vučević, mandatar za sastav nove vlade, završio je čitanje ekspozea na današnjoj sednici Skupštine Srbije koja je posvećena izboru vlade. Usledio je dug aplauz poslanika vlasti. Pred kraj njegovog izlaganja došlo je do incidenta, kada je poslanik opozicije Borislav Novaković vičući izašao pred mandatara. Rasprava o vladi je nedugo potom počela, poslanici i budući ministri provode Prvomajski praznik u parlamentu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.