Šutanovac: Peti oktobar jedan od najvažnijih datuma

Ostavite komentar


  1. Peti oktobar je jedan od najvažnijih datuma u tvom zivotu! Posle si se opario kao i vecina tvojih stranackih kolega, Srbiju ste rasprodali u bscenje i opet hoce vlast. Mislim da nece da moze jos jednom. Hvala, ne treba.

  2. Sigurno da je jedan od najvaznjih datuma u zivotima DOSovih lidera i onih koji su bili u njihovoj blizini, obzirom da su se dobrano obogatili dolaskom na vlast. DOSta vas je bilo, hvala lepo.

  3. Bravo! Samo napred, bez straha. Pogledajmo se u ogledalu i recimo sami sebi – možeš ti to. Ovi skupovi neka budu pošetak neravnopravne, ali pravedne borbe protiv onih koji danas ruže Srbiju.

  4. Zahvaljujući 5 oktobru Šutanovac je došao do tenkova i topova a zatim i do livade u sred Beograda.

  5. Peti oktobar je jedan on najtuznijih datuma jer je to datum kada je porazena demokratija. Ne zbog samih dogadjanja vec zbog stvari koje su se deslile nakon toga.

  6. Sto je najgore i ja sam bio na ulicama tog tuznog datuma koji je trebalo da promeni nase zivote na bolje. Nakon toga usledilo je ogromno razocarenje. I dan danas se kajem sto sam izasao na ulicu. Nikada vise.

  7. Peti oktobar je najrcnji dan u novijoj srpskoj istoriji. Dozvolili smo da nam se umesa strani faktor i da manipulisu masom.

  8. Kao i sad i tada vam je bio interes samo da dodjete na vlast. A posle krece grabljenje ko koliko stigne.

  9. Kad se samo setim 5. oktobra. Masa je stvarno verovala da ce se nesto promeniti…

  10. Sutanovac se rado seca 5. oktobra jer je nakon tog datuma napunio svoje dzepove.

  11. Za koga je najvazni dan 5 oktobar , za vas demokrate sto slavite sto ste nam unistili buducnost ,sto ste nam skidali Milosevica sa vlasti ,sto ste zatvorili radna mesta sto su ljudi trpeli lose momente , sad svi sigurno se kaju sto su bili uz vas jer samo ste lagali i nista niste radili .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.