Sutra će se znati ko je Vučićev, a ko Mustafin

Premijer Srbije pozvao sve poslanike Srpske liste u kosovskom parlamentu na sastanak

Ostavite komentar


  1. Nema ovde nekakvog "sukoba" Vulina i Vučića, već je reč o pojedincima sa srpske liste koji su se prodali Mustavi. I to je to.

  2. Nije dobro da se Srbi među sobom razmimoilaze u vođenju državne politike, to samo ide na ruku Albancima, a to nam nikako nije potrebno.

  3. Mnogo je uz Vučića onih koji navodno zastupaju politiku koju i on zastupa, a kada im se ukaže prilika da lično profitiraju, urade to bez ikakvog oklevanja.

  4. Ne kaže se za džabe da je srpska sloga najbitnija, da smo složni kao što su Albanci složni, gde bi nam bio kraj?!!

  5. Opet to čuveno nejedinstvo srpskog naroda i ko zna koliko već puta, njihovih političkih predstavnika na Kosovu. Dok god oni igraju igru "ko da više", postavljaće se i pitanje – ko je Vučićev, a ko Mustafin? Da toga nije bilo i u prošlosti, ne bi sada ni bilo "Mustafe" kao opcije.

  6. Razgovor članova "Srpske liste" i "Pokreta Socijalista" će doprineti da se dođe do toga ko je ili nije uz Srbiju i čije interese štiti koja stranka odnosno pojedini članovi!

  7. Narod odlucuje, narod bira i narodu sve pripada. Odluka je na njima, i naravno da srbija ce da ima vecinu.

  8. Sutra ce se znati ko je izdao Srbe na Kosovu i cija stranka se priklonila Isi Mustafi i njegovoj politici.

  9. Ne zna se ko je smesniji, da li botovi koji su dobili direktivu, a ne znaju STA da pisu, ili Vucic sa njegovim "uplitanjem stranog faktora" i Albanaca! A svako polupismen vidi da se dole kolju Srbi zbog VLASTI i PARA! Zacudjujuce je da ta ekipa uspeva da vec skoro TRIDESET godina pljacka narod sve stiteci nacionalne interese.

  10. Ne mogu da verujem niti da prihvatim da medju Srbima koji zive i rodjeni su na Kosovu i Metohiji i danas, posle svega dozivljenog i prezivljenog, ima onih koji su dozvolili da ih nazovu Mustafinim.

  11. Nedopustive su podele na Vučićeve i Mustafine. Imperativ je svako ko radi za dobrobit Srbije.

  12. Oni poslanici koji narusavaju jedinstvo Srpske liste ne rade u interesu Srba vec Albanaca na KiM.

  13. Neka se zna koji je ko, ali i jednim i drugima treba staviti do znanja da se ne zezaju sa narodom na kosmetu.

  14. Jedinstvo je najpotrebnije na KiM,ovaj sastanak premijera bi trebalo da resi sve nesuglasice

  15. Ne radi se ovde koj je čiji , nego ko se zalaže za dobrobit Srba na prostorima KiM. Oni koji se tajno sastaje i dogovaraju sa Isom Mustafom , sigurno nisu.

  16. Mora se staviti tacka na ta silna prepucavanja ko je ciji i Srbi na kosovu mogu opstati samo ako su ujedinjeni.

  17. Nesloga medju njima svakako nije dobra. Nije dobro da se Srbi medju sobom razmimoilaze. Iskreno verujem da cemo sutra imati pozitivne vesti.

  18. Nema tu Vučićev ili Mustafin, samo ko je za budućnost Srba na KIm a ko s e prodao da te budućnosti nema.

  19. Nesloga Srba na KIM-u nije od juce,da ne bi ovog pokusaja Vucica da srbe kako tako sastavi ,do sad bih neki poslanici zarad vlasti promenili i veru a bogami i jos mnogo sta….

  20. Ako Kosovo ikad dozvoli ZSO onda ce na Kosovu doci do BiH scenarija i jos vece nestabilnosti.
    Beograd to i nastoji da bi destabilizovalo Kosovo. To ce nam se obiti o glavu jer Albanci sigurno nece natrag pod srpsku kapu, a i sta bi mi sa njima. Samo dalje mrcvarenje zbog nek mitologije a i lukrativne situacije za nase politicare. Tako bi mogli nastaviti po starom trubeci da je sve to zbog Kosova.

  21. Kad su polozili zakletvu, oni su se obavezali da ce sprovesti zakone Kosova. Njihova obaveza je da se staraju o dobrobiti srba na Kosovu a ne da sprovode politiku Beograda. Svaki funkcioner Kosova koji radi za drugu drzavu izdajnik je Kosova i kao takav mora pred sud.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.