Sutra Predsedništvo i Glavni odbor SNS o parlamentarnim izborima

Ostavite komentar


  1. Ne mislite li da je enormno prisustvo Vucica i clanova SNS-a u vasem mediju ? Ako to vi radite , sta ocekivati od licnih medijskih vazala Vucica? Cemu onda bilo kakvi pregovori o takozvanim fer i postenim uslovima za izlazak na lazne i namestene izbore, koji su vec sad neregularni , sudeci po stanju u svim medijima.

  2. Nemojte zuriti … ima jos vremena … i puno vode ce proteci Dunavom do izbora ( redovnig ili vanrednih ili nikakvih )… zar ne osecate da neki cudni vetrovi duvaju …EU se mrsti i ljuti dok vas EEU zove u svoj siromasni zagrljaj … plus rec “ BOJKOT “ rusi Acin “ rejting a sns – ovce otvaraju i okrecu usi …sve manje botova komentarisu “ uspehe zlatnog doba „em i ovo malo jada sto je ostalo izaziva : smeh prezir i odbojnost

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.