Suzana Vasiljević: Predsednik koristi avion kada to odobri Vlada

Savetnica za medije predsednika Srbije demantuje za Danas tvrdnje Vuka Jeremića o spornoj nabavci i korišćenju državne letelice

Ostavite komentar


  1. Mene zanima kada će iz Rusije stići pre par godina kupljeni borbeni avioni? Možda bi Sputnik mogao i to da nam kaže?

    1. zar zaista ozbiljno shvatate urnebesnu izjavu savetnice za štampu, po kojoj vučić svaki put mora da pita a. brnabić i one fikuse ministarske, da li može da koristi avion?! ili se i vi sprdate sa očiglednim bezobrazlukom…

  2. Ha ha ha ha, što ovi iz SNS-a pričaju žešće viceve, Vučić pita vladu da li sme da koristi avion, ha ha. Pa, on ne poštuje ni ustav države čiji je predsednik. Neovlašćeno preuzimanje potpune vlasti u državi je, u Srbiji, protiv ustavno a ustav je (za one koji to ne znaju) najviši pravni akt.

    1. Pero, Vučić sigurno nije Harison Ford pa da ima privatan avion, to je državni avion i on sigurno traži odobrenja.

  3. Kakav je ovo tekst,s brda s dola?Da li je kupljen polovan avion preko BIE,da li je zaobiđen tender,da li postoji odluka Vlade o kupovini,da li ga vozi posada Pinkair-a,koliko košta angažovanje posade,koja je uloga postojanja avio službe Vlade,da li je bila samo maska prevoz dva- tri bolesnika kao opravdanje kupovine,hoće li se objaviti ugovor o kupovini,koliko nas košta ovo šetkanje po svetu:predsednika,premijera(ili premijerke,kako se uzme) i ministara,sa minornim učinkom?Hoće li neko položiti račun, ili će priča biti o Jeremići,Gruevskom(?),Saši Jankoviću,Đilasu ili Obradoviću

  4. Jeremić je našao za shodno da komentariše kako Vučić zloupotrebljava svoj položaj. Treba da ga je sramota. Neka razmisli kako će mu biti kada Patrik Ho propeva.

    1. Jeremić upravo na tviteru postavlja sliku kako u Americi kupuje litre Koka-Kole jer mu se ne sviđaju ova naša pakovanja iz Subotice.

  5. Sto se ovi botovi stalno kace finansija Vuka Jeremica? Mora covek biti pun kao brod kad mu je supruga glavni narko diler u Srbiji iako je dugo to mesto drzao cuveni Kosmajac. Kad-tad ova vlast ce se promeniti pa ce i botovi saznati sta su sve njihovi sefovi prigrabili u ovoj mucenoj Srbiji.Problem za njih tada ce biti sto nece vise imati ni bajate sendvice.

  6. Pre neki dan Pajtic, a sad i ovaj. Nemojte samo prenositi izjave politicara koji su isto radili, a sada otkrivaju rupu na saksiji. Pa Jeremic je o nasem trosku leteo po svetu da bi loibirao za funkciju u UN, secamo se toga i nismo zaboravili svi mi koji necemo izaci na izbore i dati svoj glas lopovima sadasnjim i bivsimm a ima nas barem 50%. Trebali biste da obratite paznju na ovu poveliku grupu i da u skladu sa procentom zastupljenosti imate i toliko tekstova koji su neutralniji. Zasto nijedan medij ne prenosi neutralna, odnosno zaista nezavisna misljenja?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.