Švajcarska televizija: Dvojica predsednika, isti šaptač

Ostavite komentar


  1. Beba Popovic samo nastavlja tamo gde je Djindjic stao,citajte gde je stala nemacka BNR “druzba“.To ne znaju ni Vucic i Djukanonic.Za njih nije ni bitno jer su obojica pohlopna za vlascu.To vesto kotisti B.Popovic i uspeva da iskasira tri plate mesecno.

    1. Kada crnogorska skupstina prvo zatrazi poreklo Milovog bogatstva i period za koliko vremena je nastalo,da nije mozda vekovno,onda mogu da traze poreklo i nastanak srpskih crkava na tom podruciju.

      1. Nece se u zemljama sluga i staraca ništa dogoditi.Svi znaju da smo korumpirni do koske i tako ce i ostati.Popovi se u Audijima odrodiše od dece svoje koja u svet pobegose.Ostadose oni koji nista promeniti ne mogu.Sto pre ovo shvatimo mozda nadjemo model da nesto i spasemo.Ovako,nista!

      2. Isto tako skupština srbijice nam zarobljene kad bude raspravljala o bogatstvu familije vučić a za koje je relativno kratko vreme stečeno moći ćemo drugima da držimo pridike i moralne tirade. Ovako ćutimo i čekamo spas sa nebesa.

      3. Vučić će od BNR da beži u Rusiju, to se zna, ali gde će Milo pobeći kukavac…?

    2. Mogu misliti, kakva je služba u pitanju, ako jedan tako učen čovek zna, šta radi i ko za nju radi, a eto naivni Vučić i Đukanović ništa ne znaju.

      1. Najezim se kad god cujem ili procitam „teoreticar zavere“. Koliko god da je neka teorija zavere blesava, to je jos uvek bolje nego reci „amin“ na sve sto se servira.

  2. Politički nezainteresovani i ,, neobavešteni“ Švajcarci jasnije vide političke prilike na Balkanu od velike većine Balkanaca .

    1. Šta švajcarac zna što je pravoslavlje i čije su svetinje bile sad i nekad.
      Upućeni isto ko i Milo.
      Samo se pitam koja etika im dozvoli plasiranje informacija u koje nisu upućeni.
      Da li je to ta famozna sloboda novinarskog rada???

  3. Preveliki znacaj se pripisuje VBP. Upravlja nerasformirana, ili nereformidsana DB.

    1. Biljana Ivković ti li si ,bacaš virus kako bi očistila one koji vas ne slušaju.

      1. Nisam. Jednostavno mislim da je problem mnogo veci od Bebe Popovic. Mislim da je propustena prilika da se raspuste ili reformisu te retrogradne snage. Sada su se oporavile, materijalno ojacale, tako da ce to biti mnogo teze. Ako pogledamo sta se desavalo u zemljama istocnog bloka, hvata me jeza…

        1. Verujem da svim zemljama istočnog bloka i dalje vladaju iste službe…. DB, KGB… Možda su se preimenovale, ali to ne pravi neku razliku

  4. Ako mogu samo da primetim fraza „mit alle Wassern gewaschen“ bukvalno prevedena ‘opran svim vodama“, u našem jeziku baš nema puno smisla, pre je trebalo prevesti sa „obojen svim bojama“

  5. Beba je sve rekao u Utisku nedelje kod Olje Beckovic, od 30.juna 2014……ima ha na netu…..

  6. Odavno se moglo primetiti da postoje igre ping ponga izmedju balkanskih vlastosrzaca a da je narod zrtva…

  7. Zbog čega Danas svakog dana postavlja ne jednu nego bar 5 slika predsednika. Svi znamo kako on izgleda jer gledamo ga već 30 godina bez prekida dok smo se srozali od srednje razvijene najuglednije države u evropi u najsiromašniju najkorumpiraniju 5 puta manju državu kojoj se sudi za ratne zločine.

    1. I ja sam u par navrata hteo da pitam al ne mislim da vise ionako ima smisla postavljati u Srbiji smislena pitanja.Pozdrav!

    2. odavno se ja pitam zasto DANAS i N1 toliko foesiraju vucica….kao protiv su a sa druge strrane swe vesti kao na informeru…

  8. Pa taj „sukob“ ova dva balkanska samodržačka manipulatora je samo predstava za narod, kojim oni, kao i svim što rade, zagađuju Balkan i truju Srbe i Crnogorce. A računi im bubre li bubre.

  9. Vidim vas u srbiji odusevljava ova „realna“ analiza sa zapada..u kojoj se navodi da je potlacena crnogorska crkva od strane srpske..hvala braco srbijanci..mi ovamo u getou zivimo,a vama je ovo sjajna analiza.samo naprijed za srpstvo u krugu dvojke!!

  10. Pisite sta!hocete, … al’ bas su slatki!
    Ne bih na napisem ovde kakvu vrstu ‘filma’ eksplicitne sadrzine bih snimio od njih dvojice, … opet mi nece objaviti komentar.

  11. Zamisli da je ovaj gad na slici u opoziciji i da se dogadja ovo sad u CG,pozvao bi na linč i optužio bi predsednika Srb da ništa ne radi po tom pitanju baš kao što i on ništa ne radi,osim što pusti ove lajavce da malo laju,te podguzne muve!

  12. Najveci spin je da je nekakav Beba spin doktor.Na ovim prostorima propaganda je precenjena.Daleko je veci problem samoobmanjivanje,pri cemu se se uziva u sopstevenim iluzijama.Takve vise nije moguce nikakvom propagandom preobratiti.

  13. „Paralelno je srpska pravoslavna crkva progutala samostalnu crnogorsku pravoslavnu crkvu. Sada je Crna Gora već 14 godina ponovo samostalna i ponovo je nastala crnogorska crkva koja traži crkve i manastire“

    Malo preciznoti ne bi škodilo…
    1. „Crnogorska pravoslavna crkva“ nikada nije bila samostalna, ako taj termin ima isto značenje kao autokefalnost. Ovde je jedino SPC imala i ima autokefalnost, prvo kao Pećka patrijaršija do ukidanja, a onda i po obnavljanju sve do ponovnog ukidanja, a onda i SPC od 1920. godine. Ili, recimo to ovako, Njegoš nije bio starešina autokefalne crkve.
    2. Ono što se naziva „Crnogorska pravoslavna crkva“ (a uspeli su čak i to da se od njih odvoje neki), a zapravo je udruženje građana, nastalo je mnogo pre nezavisne Crne Gore, još za vreme SRJ.
    Da li će dobiti autokefalnost, isključivo se pita Vaseljenska patrijaršija i Vaseljenski patrijarh Vartolomej II. Isti patrijarh koji je anatemisao Miraša Dedeića (koji se lažno predstavlja kao Mihailo)

  14. Djukanovic nas ne interesuje. Nas interesuju Savamala, diplome, doktorati, Krusik, Jovanjica, cena kilometra auto-puta, tetke iz Kanade, poklanjanje srca Beograda, stimulacije strancima, milioni poklonjeni Ikei (sta su darodavci dobili za uzvrat, prodaja borskog rudnika… Ova vlast nas je ojadila i uduplila kreditno zaduzenje. Mi bre nismo normalni kao narod.

    1. Milu je palo u duznost da slomi kicmu velike Srbije. I to ce on garant uradit. zcao je cova da je konacno doslo vrijeme da vam pomrsi konce. Vi ste jedna banda razularena. Vjerujte da ste se ogadili citavom svijetu.

  15. Gospodin Popović je vrstan profesionalac. Srbija i Crna Gora treba da su ponosne što im je ukazao šansu svojim radom za oba predsednika.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.