Svečana ceremonija povodom inauguracije predsednika Vučića

Ostavite komentar


  1. Kao coveka su ga formirali Seselj i Toma, ali kao drzavniku uzor su mu bili Neron i Kaligula.

  2. Večeras primam oko 10.000 zvanica povodom inauguracije za predsednika skupštine stanara. Da li da vratim 5.000 s vrata ili sve da primim pa da ubedačim AV?

  3. Veceras, u hotelu Metropol, divna generacija ““94. Gradjevinskog fakulteta, ima svoje apsolventsko vece. Bravo mladi, pametni ljudi. Vi, i vama slucni, ste vrednost ove zemlje. Na vestima su samo mediokriteti. Cestitam vam i zelim vam svu srecu.

  4. Jel će da bude i neka nova maketa "Beograda na vodi"? Zašto da ne? Pa, ponovo nas je posetio uvaženi gost iz Emirata – prestolonaslednik Muhamed bin Zajed. Možda se nešto promenilo u planovima (bar na maketi), od kad je pre neku godinu gostovao predsednikov veliki prijatelj.

  5. Hajle Selasije,Robert Mugabe…jos jedan trijumf globalisticke masinerije…

  6. E,da vide šta je topla sns (čitaj:srpska nazadna sranka!) dobrodošlica!

  7. Posto smo u Kanadi evo tek sad nam krece ovaj prenos na RTS satelitu ali nesto nemam zelju da ga otpratim…koja je ovo maskarada majko moja…UZAS

  8. Posebno me raduje da je Lord Voldemort uspeo da dodje na bal. Prikladno.

  9. Ova parada-šarada je organizovana zbog unutrašnje upotrebe. Da očara građane iz unutrašnjosti Srbije sa njegovom "veličinom". Da se ustoliči na 50% biračkog tela, on I njegova SNS.

  10. Da li biste bili neobicni da sklonite ove panegirike kojim se kontaminiraju samo stanovnici Srbije, jer inace ni jedan jedini svetski medij ni jednu rec nije posvetio ludilu velicine balkanskog tiranina. Dobro je vise, prosla je uguracija ne morate vise da nam uguravate druga preCednika, tako vam Boga.

  11. Koliko kosta ovo predsednikovo izd….nje ?
    Da li ce gospodar objaviti koliko je nasih para spiskao da bi zadovoljio svoj bolesni ego.
    Ako misli da ovako brise svoju prljavu proslost vara se.Ona ce ga u jednom trenutku stici , kao sto i zasluzuje!

  12. Setih se Vukadinovićevog "zapažanja", dosetke, ili štagod pre par meseci u Skupštini.Dokle ću da se stidim što sam ostala ovde?

  13. Ja sam mislio da se samo zeza,a on stvarno umišlja da je božanstvo!-Jevropo,eve ti ga!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.