Svečlja hoće da Radoičićevu vilu pretvori u stanicu KP, objavio i koja će je jedinica koristiti

Ostavite komentar


  1. Malo vam je sto ste „prisvojili citavo Kosovo“ nego bi sada da „prisvajate i posteno stecenu imovinu srpskih biznismena“ !
    Samo da znate, Vucic ce vam lakse „oprostiti prisvajanje Kosova“ nego vilu njegovog
    „Adema Jasarija“, zato vam je bolje da ne dirate u „osinje gnezdo“ !
    Drugo je „prisvajati imovinu Srbije“ a drugo „prisvajati privatnu imovinu ciji je mozda „Vucic ili njegov brat SUVLASNIK“ !

  2. Mnogo se osilili nemački mezimci. Tako su zapadnjaci plenili i imovinu bogatih Rusa kada je poceo rat u Ukrajini. Znaci sada je dovoljno da neki Albanac optuzi nekog Srba sa Kosova za terorizam, i da mu isti Albanci oduzmu svu imovinu i pretvore istu u policijske stanice….

  3. Siroma covek treba mu pomoci vila mu ne vredi ni 10 miliona eura

  4. Jadni Srbi sa Kosova? Nebi se reklo. Ova vila je dostojna Pabla Eskobara.

  5. Jel taj Svečlja beše tamo zadužen da brani zakon i privatnu imovinu od uzurpatora, ili je uzurpator? Ili nema tu neke razlike…

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Cilj CBK nije kažnjavanje već zakonitost i transparentnost 10

Kurti: Cilj CBK nije kažnjavanje već zakonitost i transparentnost

Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je danas u Kamenici da cilj Pravilnika Centralne banke Kosova (CBK) o gotovinskom plaćanju nije kažnjavanje, već zakonitost i transparentnost pri korišćenju novčanih sredstava.Od ponedeljka, 13. maja evro je jedina valuta za transakcije na Kosovu, a za one koji koriste dinar predviđene su kaznene mere.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.