SZS: Formiranje vlasti na nelegalnim izborima je državni udar

Ostavite komentar


    1. Teško budalu zafrknuti.Pa njihov način,nije način kojim se može skinuti Vučić,tako se ne skida niti jedna vlast.Zna se kako se vlast menja kao i do sada,isključivo na izborima a za njih se gospodo spremajte i to godinama.Pokazali ste se kakvi ste dok ste bili vlast i šta sad hoćete,pa menjajte se na bolje i ubedite narod daće te biti bolji nego,što ste bili ili…pa nastavite da kukate..-

  1. Osnovni postulati svakog demokratskog društva da imaju regularne izbore koje niko ne može da ti uskrati i zabrani.

    1. Да би такве изборе имали, у друштву морају постојати јаке и независне институције, које би сваки такав покушај нарушавања регуларности адекватно санкционисале. До тада сва дешавања око наредних избора су у оквиру садржаја лошијег цртаног филма.

  2. Meni ništa nije jasno.Svugde u svetu opozicija priželjkuje i raduje se izborima ,dok naša želi da bojkotuje.

  3. Zelela bih samo da porucim tim moralnim spodobama i polusvetu da nismo ni priblizno mentalno zaostali da progutamo ovakvu bljuvotinu koja nema veze s mozgom. Vi ste ti koji zele drzavni udar jer vlast necete da vidite zato i izmisljate ovakve naslove i teme. Sram vas bre bilo, je*ali ste mater celoj srbiji pa sada hocete opet. Fuj!

    1. Ooooo Janoooo…ti si sa Megatrenda sigurno…nemoj Jano da se nerviras čuvaj se za splavove

  4. Boze boze da li ovi barem mali mozak ukljuce kada smisle i kazu ovako nesto! xD

  5. ako je tako zašto onda ovaj tzv bojkot skupština napuštanjem istih tj vraćanjem mandata ne pretvorite u pravi bojkot i njih , sve skupštine od republičke preko gradskih do opštinskih, učinite nelegalnim i tako započnete i rušenje kompletnog sistema ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.