SZS: Inicijativa Mekalistera dobrodošla, ali zakasnela za izbore

Ostavite komentar


  1. E, sad neću ni kako ja hoću!
    To je jedino što ja mogu da izvučem kao poruku ovog njihovog bojkotovanja.

    1. Nisam razumeo iz vašeg komentara šta je to što oni sada neće kako oni hoće. Odakle vam to. Ko vas tera da pišete i ko vam u stvari sastavlja te tekstove. Pretpostavljam da to morate po direktivi. Pa vam onda nedostaje malo kreativnosti u pisanju, jer vam tema baš i ne odgovara. Mada, ja sam se slatko nasmejao čitajući vaš komentar da budem iskren. Možda i vama udele neku diplomu.

  2. Pa rece juce Vuk Jeremic da su radili istrazivanja, i po njima 1 200 000 ne podrzava Vucica.Naravno da znaju koliko po tim istrazivanjima ne podrzava njih,pa je onda logicna hitna bezanija u bojkot,jer se znalo da ce ovi iz evropske komisije doci.Stoga i izjave da se uspeh bojkota ne meri izlaznoscu.A skoro je g.Zelenovic izazivao Vucica da raspise izbore…

    1. Prvo, nije Zelenovic skoro prozivao Vucica da raspise izbore, vec je to bilo pre 6 meseci. Drugo, on ga je prozivao da ne sme da raspise prevremene izbore, a ovi u martu 2020. su redovni. Trece, te blage reakcije iz EU da ce pomoci u nadgledanju izbora nista ne znace, jer bi se vec pobunili sto je ovaj okupirao sve medije koje bukvalno zloupotrebljava za ispiranje jadnih mozgova ljudi koji zbog toga i ne znaju sta se zaista desava i da nije nastupilo zlatno doba vec crno doba!

      1. Cela tvoja priča je deplasirana „najvećim mitingom opozcije“ „danom D“ koji je Đilas otvorio karte da ustvari demokratska stranka stoji iza „jedan od pet miliona“ i „saveza za srbiju“ al isu dodali dva „trijanska konja“ da se vlasti ne dosete da su to „one demokrate“.
        Sudeći po broju koji je došao na „dan d“ udružena demkratska strnka nema dovoljno članova a kamoli glasača da pokriju ~8200 biračkih mesta u SRbiji ni sa članovima odbora a kamoli sa posmatračima,
        Opozicija je jednom „pobedila bojkotom“ ali samo zato što su socijalisti julovci i radikalski profiteri glasali protiv Miloševića 2000

  3. Vrlo interesantni termini „Strucni tim “ i Sporazum sa narodom“. Ko je to odabrao „strucni tim“ i ko je to od naroda i kada potpisao nekakav sporazum sa vlasti gladnim nazovi politicarima. Vase odustajanje od izbora je samo strah od debakla koji bi doziveli na istim. Izadjite na izbora i pokazite ima li vas zaista „1 od 5 miliona“ ili ste samo „1 od nekoliko hiljada“.Izadjite gospodo hvalisavi na izbore i neka se vidi podrska u koju imate u narodu. Ali za to trebaju m..a

    1. Mrsoje sigurno su veci mnogo veci i obrazovaniji strucnjaci od ovih tvojih nazadnih koji ni pertlu ne znaju da zavezu. Sta ima da izlazimo na izbore sa vama takvima. Vi botovi ce te morati na vuciceve izbore po sluzbenoj duznosti bas kao i u autobuse. Takva vam je sudbina botovska pa nemoj da se zalis.

    2. Kada smo toliko ne bitni, što se toliko sekirate što nećemo da izađemo na ne poštene izbore? Nemojte toliko da se nervirate, kada nismo bitni.

  4. kao što je profesor božović rekao, kampanja SNS je već odrađena tako da ako se opoziciji ne da šansa makar ovih 6 meseci rezultati su zacementirani već. Pa ne može diktator da vodi kampanju 4 godine i to ekstremno prljavu a da opoziciji dozvoli kampanju od par nedelja. Kad misle da završe te „konsultacije“ ako je prvi sastanak polovinom oktobra ? 2021. ? još jedna usluga diktatoru od strane zapada da se prikaže kao da je demokrata. Treba ići na pregovore ali sa jasnim stavom da se pregovara za neke naredne izbore a ne za ove na proleće 2020.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.