Usvojena ostavka Dragoljuba Simonovića (FOTO, VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Nema nikakvog huškanja od strane našeg predsednika, a ko je pa pozvao pristalice opozicije da dolaze pred Skupštinu opštine Grocka.

  2. Niko nema pravo da utiče na odluku odbornika Skupštine opštine Grocka, pa ni pristalice opozicije, kojima je to bila namera.

  3. Među ovim ljudima kontra-mitinga nema ni jednog poznatog iz Grocke, sve u doveli ulične bespsličare i tapkaroše , prprodavce doge i cigareta iz Smedereva. Onaj bradonja sa đubretarkom na glavi je poznat u Smedevu kao kriminalac, osuživan više puta za tapkanje droge i cigara. U pristalicama je da mu se prašta kriminal. Za to što je on uradio drugi leže i 10 godina osuđeni, on se šeta po mitinzima za sendvič i flašicu kokakole i tapka drogu po drugim gradovima.

  4. Među ovim ljudima kontra-mitinga nema ni jednog poznatog iz Grocke, sve u doveli ulične besposličare i tapkaroše , preprodavce doge i cigareta iz Smedereva. Onaj bradonja sa đubretarkom na glavi je poznat u Smedevu kao kriminalac, osuđivan više puta za tapkanje droge i cigara. U pristalicama je da mu se prašta kriminal. Za to što je on uradio drugi leže i 10 godina osuđeni, on se šeta po mitinzima za sendvič i flašicu kokakole i tapka drogu po drugim gradovima.

  5. STARI VIC
    Negde na jugu Srbije, u OŠ „Aleksandar veliki“, mali Perica, učenik III2, napisao je domaći zadatak:
    „Moja maca
    Sinoć se omacila moja maca i dobila devet divnih mačića. Svi oni su članovi SNS.“
    Naravno, učiteljica ga je pohvalila i dobio je 5+.
    Kad je kroz desetak dana Budućnost Srbije, potrpana u autobuse sa ustajalim zadahom na salamu podrigušu, stigla u malo mesto na jugu Srbije, prvorođeni je, slučajno po dogovoru, posetio baš III2, a ustreptala učiteljica prozvala je Pericu da pročita svoj genijalni zadatak.
    Perica: „Moja maca. Sinoć se omacila moja maca i dobila devet divnih mačića.“
    Tu Perica zastade a učiteljica:
    „Perice pročitaj slobodno do kraja“
    Perica: „Nema Više“.
    Učiteljica: „A ono da su svi članovi SNS?“
    Perica: „Pa nisu više, već su progledali“.

  6. SNS je naša tragedija = partija kriminalaca, prostakluka, nepismenosti, neradnika, vaćaroša, secikesa… parija društvenog taloga koji je izdignut na društvene visove i to zahvaljujući vipšedecinojskom kukavičluku i konformizmu ostatka društva, osim retkih pojedinaca koji ne pristaju uz nacišovinističku dreku, kriminal i lopovluk svake vrste, propagandnu osnovu te i takvih partija koje su dominantne. A mi to plaćamo, i to ohoho.

  7. Mogao je Jutka da pomogne Simonoviću, makar da pošalje jedan odred svojih obožavateljki što se onomad u Brusu okupiše spontano.

  8. Ljudi znajte da će ova bagra, ovi Vučićevi kriminalci i narkodileri biti sutra komunalni milicioneri, stranačka SNS policija, tj. jurišni odredi poput Hitlerovih SA jurišnika. Moramo dići glas, upoznai javnost i Evropu!!! Te psihopate, neradnici, taj ljudski šljam će sutra moći da hapsi, legitimiše, privodi i batina gradjane, nevine ljude i to u civilu… Gestapo je bar bio u crnim kožnim kaputima…

  9. Pa šta drugo zaslużuje. Čovek, čoveku naručio ubistvo. Užas.

  10. Nova predsednica opstine je po zanimanju FRIZERKA, sa osam osnovne i kursom. Samo u nazadnoj Srbiji je i TO moguce.

  11. Ove tupadžije iz SNS počeli su da prave Slobine greške.Kontra mitinzi itd. Pa ovaj naš prvorođeni iliti picousti ako neizazove krvoproliće ništa nije uradio.
    Tomu je u krvi.
    Sa njima nevredi pametniji popušta al budala nedopušta. Tako da opozicioni narode nagovnajte motke pa da rešimo jednom za svagda radikale u svinjećoj koži.

  12. Kurta & Murta show. Kurti se u naletu umetničkog žara omakla paljevina u prvom činu; Murta upada sa pohvalama Kurtinim izvedbama i nadom da svojom ulogom može dostići sličan nivo; spontana publika oduševljeno traži bis, uz ovacije reditelju. Teatar apsurda Srbija. To be continued.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.