SZS: Sud presudio da SNS plati Đilasu 100.000 dinara zbog povrede ugleda

Ostavite komentar


  1. Podrska svima koji su protiv veleizdajnika .
    Da je srece naknade stete bile bi milionske kao u normalnim zemljama …
    ali Serbia je jos daleeko …

    1. Smešna kazna. Šta je 100.000 dinara za takvo prosipanje uvreda? Pa veće su kazne za neke saobraćajne prekršaje.

    2. E sada bi javni tuzioc trebao da podnese tuzbu za tvoj komentar. Optuziti aktuelnog predsednika za „Veleizdaju“ i to bez ikakvih dokaza je kaznjivo zakonom. Lako te je indetifikovati a tu je I krivica novine koja je objavila takav komentar. Redakciju ne pere ono obavesten email da komentarima citalaca ne odrazavaju stab redakcije.

      1. He he…Rajko i svom komentaru nigde ni je pomenuo „aktuelnog predsednika“ niti bilo koje ime. S sad, to što tebe Miodrag iz Peci pridev „veleizdajnik“ asocira na „aktualnog predsednika“ je stvar koju TI moraš da objasniš se bi i javnom tužilac. Zapamti, lako te je naći.

      2. Zapitaj se kako ti se na pominjanje veleizdaje odmah pojavila asocijacija na predsednika!?

      3. Nema osnova za pokretanje tužbe, a po sadržini komentara napisanog i objavljenog na ovom portalu. Pisac nije naveo ko je veleizdajnik, a ako ga vi prepoznajete u liku nelegalno izabranog predsednika, onda je to do vašeg ličnog mišljenja.

    3. E sada bi javni tuzioc trebao da podnese tuzbu za tvoj komentar. Optuziti aktuelnog predsednika za „Veleizdaju“ i to bez ikakvih dokaza je kaznjivo zakonom. Lako te je indetifikovati a tu je i krivica novine koja je objavila takav komentar. Redakciju ne pere ono obavestenje da komentari citalaca ne odrazavaju stav redakcije.

      1. Miodraze, tuzilac. Tako se kaze. Ne znas srpski, ali znas da pretis(„Lako te je indetifikovati… „). Briselski sporazum je svima nama sporan i nepoznat, te zato ljudi misle da se radi o veleizdaji.
        Inace, licno nisam za vredjanja, podele i slicno. Trebalo bi svi, a pre svega da to krene od vlasti i SNS, da spustimo loptu i prestanemo sa podelama, uvredama itd. Samo zelim da zivimo u slobodnoj i demokratskoj Srbiji u kojoj je moguce i da SNS opet bude na vlasti, ako narod bude tako zeleo nakon slobodnih izbora( sa slobodnim medijima).
        Zivela slobodna i demokratska Srbija!

      2. Mnogo se ti razumeš u pravosuđe,pa čoveče gde ti živiš možda stvarno u Peći pa ne vidiš koliko tvoj predsednik laže.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.