SZS: Tražimo hitne mere za smanjenje zagađenja vazduha

Ostavite komentar


  1. Ako je istina da su nam gradovi u poslednje vreme jedni od najzagadjenijih, stvarno bi svi morali nesto da preuzmemo i da pokusamo koliko toliko smanjiti zagadjenje i da procistimo vazduh, kako zbog nas samih, tako i zbog nase dece.

    1. Zagadjen vazduh?Pa zabraniti tri dana u nedelji da se voze automobili i pročistiće se, a magla…pa za maglu je kriv…zna se…Vučić,sad će i mraz,sneg…kriv će biti Vučić,eno pola Amerike zavejano,pod hitno se žalite Trampu zbog Vučića…a,šta to je prirodna nepogoda?Ma,lažu vas…kriv je Vučić…

  2. Zagađenost je uvek bila visoka u zimskom periodu zbog loženja a nema vetra a ni padavina duži period.

    1. Zar botovi idu toliko daleko da će i zdravlje svoje dece da stave u funkciju da je sve normalno ,kad postoji i najmanja sumlja da komentar može da ugroui bilo kako naprednjake.Prosto neverovatno.

      1. Nije nista normalno nego ti kako kazes botovi razmisljaju glavom jer znaju da to sto ti i takvi govore ne moze niko da popravi i niko nije toliko mocfan da prirodne pojave usmerava po svojim potrebama.Ovde nisu u pitanju naprednjaci ,a sta bi na primer uradili ovi sto su protiv naprednjaka???

  3. Zagađivanje vazduha aposlutno nije tačno. Ovo je opet laž opozicije. Opet lažu.

    1. Pa zasto onda tzv. Premijer-ka ,zakazuje sednicu Vlade u 15:00…?? Nije valjda i on-a lazov…??

  4. Potrebne su hitne mere. Zabraniti prodaju uglja za domacinstva na teritoriji vecih gradova jer individualna lozista i jesu najveci zagadjivaci. Izvrsiti gasifikaciju prigradskih naselja u Bg. Uvesti pravo anonimne prijave gde bi oni koji loze sve i svasta u kotlovima na licu mesta placali kazne od 10 do 50000 din .

  5. Na sve moguce nacine pokusava da dodje do vlasti , pa nadji nesto pametno a ne neke gluposti , za vreme vase vladavine bio je cis vazduh, isprodavali ste najbolja preduzeca i opljackali zemlju

  6. SZS nema druga posla vec da radi nesto za sta niko ne moze da utice.Vlast i da hoce ne moze da zabrani nista.Ovi se bune a sta bi nam oni ponudili,verovatno da nas Amerika i NATO stite od magle .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.