Tači: Ako se nastavi dijalog, Srbija primorana da prizna Kosovo

Ostavite komentar


  1. Kako da nece . Samo ti sanjaj . Srbija nikada nece priznati Kosovo !

    1. Tako niste prihvatili RAMBUJE sledio bombardovnje … posle niset prifatili Ahtisarijev plan sledio proglasenje nezavisnosti … sta mislis da ce se desiti ako i ovog puta ne prihvatat … jer mislis da ce biti isto kao posle odbijanje plana Z4 u kraini ?

      1. Ti nam kazi sta ce se desiti. Da nece bombardovati Srbiju zbog te vase karikaturalne tvorevine na Kosovu? Sa kojim izgovorom? Ko ce to bombarodvati Srbiju? Ili mozda mislis da cete moci da proterate preostale Srbe? Da nece vasa „vojska“ to da uradi? Ta saka jada koja glumi vojsku? Smesni covece…

        1. A sto kukase za tu saku jada vojsku cak i SB UN sazovese za tu saku jada vojsku , ne mora niko da bombarduje serbiju ona vec je bila bombardovana ali vidise da to nije dovela pameti cak citam ovde jedan naslov „Radić: Parade su u čast pobede, a ne poraza“ sada ne mora silom ali niko nece vas cekati dok se vi opametite …

          1. Pogledaj samo mapu bombardova, Na Kosovu nema pedalj de nije pala bomba vasih saveznika. Onolike kolone Siptara koje ste podigli da glume proterane su bez milosti pobili svojim bombama. Od takvih prijatelja se treba cuvati, pustice vas niz Nijagaru kad im vise ne budete trebali.

        2. „Da nece vasa „vojska“ to da uradi? Ta saka jada koja glumi vojsku?“

          ZA KONKURS KOJE JE OTBJAVILA TA SAKA JADA VOJSKA ZA NOVE 650 NOVI VOJNIKA SU KONKURISALI VISE OD 7000 LUDI A VI IZBEGAVATE PLAVIH KOVERATA ZA 15 DANA SLUZENJE VOJSKE , SAD SE PITAJ KO JE JADAN .

  2. Da li je neko pokrenuo istragu, profesionalnu, u vezi Žute kuće koja bi dala zadovoljavajući epilog? Jesu li se našli oni koji su obezbeđivali medikamente i opremu za vađenje organa albancima i srbima? Jesu li pronađeni oni koji su te organe transportovali? Je li pronađeno gde su ti organi završili, ko je radio transplatacije, ko su primaoci tih organa? Da li je iko od njih, a očigledno da je reč o dobro organizovanoj kriminalnoj mreži, snosio odgovornost? Naravno da nije, kao što nisu snosili odgovornost ni oni koji su našli način da unište dokaze. Kako da znamo da sada na vlasti u Prištini nisu oni koji stoji iza otmica albanaca i srba koji su ubijeni zarad trgovine njihovim organima? Kao što niko ni za šta ne snosi odgovornost, tako ni Srbija ne mora da pizna Kosovo.

    1. Ovakav komentar mora da se i prizna i podrzi, i ne dozvoliti nikada da ovaj zlocin zastari.

  3. Mislim da je prosto nemoguce Srbiju naterati na bilo koju ucenu trebao je Tači da shvati vec jednom.

  4. Srbija nikada neće da prizna Kosovo i Metohiju a možda Ce to da se desi 44 . Januara.

  5. Srbija nije priznala tu tvorevinu kada su okolnosti za Srbiju bile mnogo gore i kada su na vlasti u USA bili Klintonovi i kada je javno mnenje na zapadu jos bilo pod uticajem propagande o „predobrim Albancima i zlim Srbima“ . Zasto bi sada priznala, kada nema Klintona, kada su pale maske i kada svi vide ko su i sta su Albanci i ta njihova paradrzava na Kosovu. Nema vise ni saragarepe u vidu clanstva u EU tako da od prizanja nece biti nista. Ta paradrzava na Kosovu ostaje ovo sto je i sada, protektorat kojeg odrzavaju pojedine zapadne drzave, polako i oni gube interes tako da ce „drzava kosova“ nestati bas kao sto je i nastala.

    1. Ako ovo pisete zbog serpskog inata razumem , ali ako stvarno ovako mislite stvarno ste na debelom problemu i to mnogom mnogom problemom koji ce vas puknuti ispred lice

    1. Metohija znači „zemlja pod upravom manastira“. Ne postoji pravni akt kojim je Metohija zvanično izbačena iz naziva!!! Zato, dragi moji, Kosovo i Metohija JESTE kolevka Srbije.

    2. Thaqi ne sanja on zna isto kao sto je izbacio serbijansku vojsku i policiju iz Kosova i proglasio nezavisnu derzavu KOSOVA REPUBLIK. I priznanj od sebije bice kad tad .alli u serbij se mallo zna o tome jer imate vucica i dacica koj vas llazu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.