Tači: Erdogan će podstaći priznanje Kosova

Ostavite komentar


  1. Super vam je Erdogan,vise od pola sveta ga ignorise i smatra autokratom.On vam je od izuzetne pomoci.

  2. Hasim Taci je potpuno izgubio kompas, nije vise u stanju da ni sam sebe kontrolise sta sve govori. Vidi se ocigledno da ga je yahvatila velika panika, jer mnogi menjaju misljenje pa cak i oni koji su priznali Kosovo ce uskoro povlaciti svoje priznanje, jer su se uverili da su napravili gresku.

  3. Turci su usvojili liniju dva koloseka sa nama, ali i sa nekim drugim zemljama. Naime, oni sa jedne strane udaraju tamo gde je naš državni i nacionalni interes najosetljiviji i sistematski rade na tome, a s druge strane se u biznisu pojavljuju kao naši strateški partneri u stilu da su to zasebne teme. U nekim stvarima ipak ne može tako. Zbog takvog ponašanja Ankara sada nema dobre odnose ni sa jednom državom u regionu osim sa Saudijskom Arabijom.

  4. Ušta ti čoveče više veruješ. Bliži se trenutak kada ćeš izaći pred sud da odgovaraš za stravične zločine nad Srbima na Kosovu.

  5. Tolika gužva u hodnicima UN da je Tači zaspao u nekoj pd udobnih fotelja i usnio ovako dobar san po njega.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.