Tači: Imamo konkretnu podršku Amerike

Ostavite komentar


  1. Ne bi bilo nikakvih problema izmedju Srbije i Kosova da ih vi ne pravite konstantno. Da ne spominjem da o ovome sad nebi ni raspravljali da niste pokusali Srbiji da otmete deo teritorije

  2. Konačni sporazum Srbije i Kosova se ne može postići bez definisanja granica, rekao je predsednik Kosova Hašim Tači koji se u Vašingtonu sastao sa američkim državnim sekretarom Majkom Pompeom i savetnikom za nacionalnu bezbednost Džonom Boltonom.

  3. U međuvremenu, pregovarački tim preuzima odgovornost, ali i zasluge za postizanje ili nepostizanje sporazuma.

  4. Na pitanje o ukidanju taksi za srpske proizvode Tači je odgovorio da su „odnosi između Kosova i Srbije su stalno komplikovani. Ponekad i napeti“. „Imamo poslednju situaciju koja se dogodila.

  5. U međuvremenu, pregovarački tim preuzima odgovornost, ali i zasluge za postizanje ili nepostizanje sporazuma. Nadam se da će ovaj sporazum biti postignut.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.