Tači: Kosovo nije Sirija

Ostavite komentar


  1. Koliko se sećam da je Rusija za svaki dogovor između dve strane. SAD želi da nametne neko svoje rešenje i zato je njihovo mešanje nepoželjno. Rusija je ipak evropska zemlja i bolje razume naše balkanske probleme. Glavni problem ispade što se tiče suda za ratne zločine UQK da će se suditi i oni koji su ubijali aktiviste LDK odnosno svoje političke protivnike u kome su naročito prednjači upravo Tači i Haradinaj.

  2. Political structure is 1990 stacionirane u Beogradu hoce da naprave Siriju na relaciji Beograd Pristina,jedne da bombarduju ruski avionics drugs da bombarduju USA I da nam se svim smeju dok mi na balkanu ginemo,smatram da treba oduzeti mandatory za bill kakve pregovore Dacici Seselju her su to faktori koji mogu samo nevolje da donesu.doveli su zemlju 1999 da buds bombardovana I sada 2017/2018. IATA stuktura sa istim ljudima u politician,a narod cuti I time I““m daje mandatory. Zar nine bill Costa agonije Baroda Srbije …… Miloseviceva politika aparhejda .. Nema uporiste u realnosti albanci imaju svoj jezik…I nisu Srbi.. A da albanci placaju pores Dacicu he Costa ludost ! ……Trazicu mandatory of Naroda za politiku Marsala TITA.a too he unija 2 Republike ,gde drzavljani jedne Republike imaju boravisne dozvole za drugu Republike ***** postoji I mogucnost da umesto ovoga krenemo u secesiju Vojvodina……..I da Novo Sad maze ,,Costa nas he struktura licirana u Beogradu zaludjivala,vidimo kako se zivi u Madjarskoj…..problem he sistem u Srbiji I pokrecemo Secesiju….. Licno s!atramako se nesprovede lustracija,zabrana delovanja politicarima tips Seselj Dacic pa cak I Tadic Djiolas……Srbija CE UCI u Novo tapas raspada teritorije zbog korumpiranih politicara koji nemaju dodir sa realnoscu .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.