Tači: Neće biti podele Kosova

Ostavite komentar


  1. Samo jedna sitnica Kosovo drzava ne postoji!

    1. Postoji postoji. To vi mislite da ne postoji, a 115 država je priznala.
      Baš ih boli k…. što Srbija ne priznaje.

  2. Tači, pobrkao si lončiće, za Albance iz Bujanovca i Preševa treba da se interesuje predsednik i premijer Albanije (predsednik Albanije je po ustavu i predsednik svih Albanaca) koji su dva puta bili i šetali se čak do Sijarinjske Banje i jako su zadovoljni dočekam i pravima koje imaju Albanci u Srbiji.
    Tači je predsednik R. Kosovo i predsednik je Kosovara a građani Preševa i Bujanovca su građani Srbije.
    P. S. Zanimljiv je stav NATO alijanse da su Albanci sa lapske doline „Potrošili“ svoje pravo za bilo kakve tampe svojim krvavim ustankom 2002. god. koji je Srpska Žandarmeriju ugušila upravo sa snagama NATO i KFOR-a.
    Ako bude nekakvog razgraničenja ono će svakako biti po nacionalnoj osnovi tj. da one opštine koje su do, po dr. Redžepu Ćosju 1957. god. i 1972.god. pripali Srbiji a bile su etnički čiste Albanske za etnički čiste Srpske.

  3. Tači više ne zna šta hoće, i svakoga dana drugo priča, ali ne treba da brine jer do podele Kosova neće doći jer Srbija to ne podržava.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.