Tači: Niko iz srpske države nije osuđen za 400 masakara na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Nije ni Taci osudjen zbog organizovanja vadjenja i prodaje organa zarobljenih Srba, kao ni Haradinaj zbog ubijanja srpskih civila, medju kojima i beba, kao i Albanaca lojalnih drzavi Srbiji te vise od 10 svedoka koji su u Hagu trebali da svedoce o njegovim zlocinima. Ne samo da nisu osudjeni nego je jedan predsednik a drugi premijer te njihove drzave napravljene uz pomoc Amerikanaca na okupiranoj srpskoj teritoriji.

  2. Albanski Zlocinci nemaju pravo da komentarisu bilo sta.Albanski Zlocinci su naneli veliko zlo Srbima na KIM,a nisu odgovarali za zlocine,i to nije humano.Takodje smatram da nije uredu da prebacuju svoju krivicu na druge.Pravda je spora ali dostizna.Ja verujem da ce Albanci odgovarati za zlocine pocinjene,nad Srpskim Narodom.

    1. Koja pravda!!
      A šta ćemo sa „planskim“ zločinima i zločincima iz redova MUP Srbije, paravojnih formacija,rezervista VJ i same VJ,koji su počinjeni 98/99 godine.One grobnice i hladnjače su se punile telima civila same??
      Da ima i malo pameti kod naroda na prostoru bivše Jugoslavije,napravio bi se jedan zajednički sud za sve ratne zločine i zločince koji su počinjeni od 1990 do 2004godine!
      A zločina i zločinaca je bilo na svim stranama, nivoima..
      A treba početi prvo od glavnih/glave, od tadašnjih i sadašnjih vlastima,političara,vojnih komandanata,pa do poslednjeg izvršioca!!!
      Bez obzira ko je k’o i zašto i u koje ime je to učinjeno!!
      Bez toga nama nikada nema bolje budućnosti,života/suživota, napretka i pravog pomirenja!!!!

      1. Bravo! Najzad komentar koji nije :““a oni nama!?!“
        Zaista, svi zločinci treba da budu procesuirani i osuđeni.

  3. Za 400 laži i paralaži!!!!. Samo izmišljaju žrtve i dodaju ih, pa čak i oni koji su umrli prirodnom smrću, samo da lažno optuže srbe, ali teško da će neko tim lažima i poverovati!!!.

  4. Mnogi od vasih komentara me podseca na jedno izvikanje okupljenih u Beogradu „Uhapsite Vlasija Uhapsijite Vlasije“ a Sloba pravi se da ne cuje pa kaze: Ne cujem dobro ne cujem dobro ali svi ce biti uhapseni i kaznjeni. Ova Velika Srpska mrznja prem albanskom narodu izgubio KOsovo jer otisla toliko daleko da u svojoj drzavi ubila i masakrirala svoje gradjane (pardon albanske nacionalnosti) bez obzira dali su bili poslusni ili neposlusni bez ikakvog suda i ako imao potpuno kontrolu nad terenom u svakom selu i svakom gradu, a milion od njih proteravao sa vekovnih ognjista, e pa bog ti ne da ti da radis sta oces. Hvala Bogu (Boze ti si Jedini na svetu mi uvek te postujemo.), ovaj narod koji je mucen sada ima vlast drzavu, policiju i vojsku koja je spremna da ga brani i da ga slomi neprijatelja. svake godine 30,000 hiljada se rodi da brani svoje, a u Albaniji 60 hiljada na godinu. Mi smo spremni da zivimo mirno u slobodi svakoga ali nedaj boze ako dodje do toga imamo 500.000 hiljada pod oruzjem sa voljem da idu u front.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.