Tači obavestio Trampa da će dobiti kosovsku medalju Reda slobode

Ostavite komentar


  1. Kao da Tramp ne zna , Trampe i Grenelu imaju slobodu i uvek su je imali , samo manipulisu , jedino ako se sloboda ne naziva kada treba da se stvori posebna drzava i to trazi narod koji ima svoju drzavu . Sloboda kao zasebna drzava , interesantno ?. Manipulacijama su dosli i dovde naravno da su mogli kada im je neko dao mig i sa strane pomagao

  2. Slatko sam se nasmejala na ovu glupost!!!!. To rade da bi pridobili i Trampa, kao što su činili sa demokratima, podižući im spomenike, nazivajući ulice i deleći medalje!!!!. Čudi me da i Tramp nije dobio spomenik!!!. To rade samo iskompleksirani i nesigurni ljudi, koji žele nešto na silu, a znaju da nisu zaslužili!!!.

  3. Taci, dobro je da si doneo takvu, istorijsku, odluku, jer Tramp vapi za tim „cuvenim“ ordenom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.