Tači očekuje od EU da osudi izjavu premijerke Srbije

Ostavite komentar


  1. EU ne osudjuje mnogo stosta sto radi rukovodstvo Srbije, i sto ni Srbi uopste ne podrzavaju. Nama su na vlasti pravi divljaci, i medjunarodna zajednica zmuri li zmuri. Zato sto smo preko tih divljaka njihova kolonija.

    1. srbi mrze svoju drzavu sto pokazuje i ovaj komentar podrske taciju zlocincu…. sramite se

      1. Na stranu to što je komentar od početka do kraja napisan pravopisno-gramatički neisprano, ali ako je to tako kao što kažete da……..“srbi mrze svoju drzavu“ onda sa tim kompletnim narodom nešto (veoma) ozbiljno nije u redu ili je u pitanju nekakva – daleko bilo – neizlečiva bolest. Šta bi mogla biti treća dijagnoza?

        1. jbg ima nas i nepismenih…. koliko samo mrznje u svim ovim komentarima prema svojim drzavnicima i potrebe da se neistomisljenici ponize pa makar to bile i gramaticke greske….srbi zaostao i zalutao narod

      2. Dule:- Pravi Srbi vole svoju državu, ali ti nisi jedan od pravih. Onaj ko podržava ovog notornog lažova i kriminalca a ujedno domaćeg izdajnika nije pravi srbin. A o „premijerki “ ne želim da trošim reči.

        1. onda ti nisi pravi srbin? mrzis vajvece drzavne institucije predsednika drzave i predsednika vlade?

          1. Znači da bi bio ‘pravi s(S)rbin’ moraš, ili trebaš, da podržavaš sve živo pa i, kako reče @mile ćuk, ‘notorne lažove, kriminalce, a ujedno domaće izdajnike’!?? Je l’ to, pre svega, u redu? I još nešto, termin „mrzeti“ i „(ne)podržavati“ ili „(ne)voleti“ su dva različita pojma jer naprosto ne mora se nešto što se ne voli ili ne podržava automatski i mrzeti. No, svaki izvodi svoje zaključke iz svog ugla pa su moguće i greške u koracima. Jedino nije dobro da se preko ove ozbiljne teme nadmudrujemo u dokazivanju nekakve ljubavi i ‘patriotizma’.

      3. Ako iko treba da se srami to je Ana Brnamic zbog svoje izjave koja vise lici na izjavu nedosrele osobe nego na izjavu drzavnika i diplomate.U one koji mrze svoju drzavu spadas i ti koji ne misli svojom glavom.

  2. Nakon akcije ROSU i prikazanog ponasanja, Brnabicka je jos bila i blaga.

    1. Braniti kriminalce i narko bosove, veza sever jug, preko raznih kanala pa to i vrabci znaju ko šta radi i ko koga brani. Teško poštenim i obrazovanim u Srbiji i na Kosovu

  3. Komsija, Vi ste toliko zaostali u svakom pitanju da taj ‘rasizam’ o kome govoris nije ‘rasizam’ nego realnost.
    Kada uzmes nesto ko realnost, onda mozemo da pricamo o rasnim i gentskim nedostacima. Samo ste za malo pametniji od Bosanaca (malko Vam je visi IQ)… Daleko ispod proseka Evrope!

    1. Otisli svi pametni Bosanci u HR da prave pametne Croate i pare jbg…Kad naprave dovoljno ovi, sada vec pametni Croati, ih optuze pa oni opet pobjegnu u Bosnu a boga mi i Hercegovinu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.