Tači odlikovao Ritu Oru

Ostavite komentar


  1. Ona je kao beba morala napustiti Kosovo bezeci pred srpskim aparthejdom i sad je pevanje na desetogodisnjici nezavisnosti i slobode, za nju morala biti svojevrsna satisfakcija, a orden kao slag na torti.

    1. Ovakva pateticna propaganda je mogla da vam prodje pre jedno 20 godina i to na CNN-u ali danas… Hahahahaa. Apdejtuj se aljbanski patriljoto, pregazilo te vreme, zivis u mitomanskoj proslosti.

  2. Kada gradjani Srbije, budu imali makar jedan delić nacionalne i državotvorne svesti kakav imaju Albanci, možda ćemo tada moći savršeno da pariramo ovom mnarodu a da se uopšte ne konfrontiramo. Bez obzira da li se radi o Riti Ori, profesoru fakulteta, književniku, glumcu, ovčaru sa Prokletija ili onom Albancu koji se hrani na kontejneru, svi imaju visok osećaj špripadnosti i svoj lični gnev ne rasipaju na urušavanje svoje „kvazi države“ i svojih političara koji su do juče „visili“ na INTERPOL-ovim poternicama. Nama je najveći intelektualni podvig, da pljunemo po svojoj državi i političarima koje smo izabrali. Smatramo da smo tako podigli ugled , posebno kod stranaca, do neverovatnog nivoa, ne shvatajući da nas smatraju budalama i idiotima. Možda ima neke pravde u trenutnom stanju u odnosima izmedju Albanaca i Srba. Mi svoju državu urušavamo gde god možemo i kada možemo a Albanci suprotno. Nikada nisuprotiv nje, ma kakva ona bila.Možda je to rezultat tog odnosa?

      1. Sta reci a ne zaplakati. Srbija je postala deponija moralnih oluina. Od drveca, odnosno svoje mrznje, ne vide sumu odnosno pravu opasnost. Tragedija ljudi palanackog mentaliteta. Najgore je sto takva rulja raste poput malignog tkiva i nije sposobna nista da nauci ili, bilo sta da shvati.

  3. Cudi da „Danas“ nije dobio neko odlikovanje ili makar Snezana Congradin, ozbiljno se tu radi na promovisanju „drzave kosova“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.