Tači posle razgovora sa Lajčakom: Pregovori treba da se okončaju obostranim priznanjem

Ostavite komentar


    1. Agime iskreno kadsi bolje zivijo u sklopu srbije ili sad
      Nerazumjem tacija sta bi on da prizna obostrano srbiju ili

      1. „Agim“ je Vucicev bot. U Srbiji Srbi i ostali gradjani zive lose a za Albance sa Kosova da se i ne prica.

          1. Lazes, ti nisi Albanac, reci mi gde zivis da dolazim kod tebe za Kafu….

      2. U vreme srbije mi nikada nismo zivjeli.mi smo bili u vreme yugoslavije.a kako smo zivjeli.i sami znate kako.nishta bolje od nikoga a niti blizu ko vi.decko okupacija kosova nema..u republiku kosova mi zivimo danas bolje nego vi u srbiju.pitajte srpcice sa kosova. gde im je bolje.i ne idu u srbiju.znaci bolje im je u republiku kosova

        1. hehehe ok… ako ti tako kazes… 🙂 meni je zapravo drago ako je vama dobro dole… samo napred

    2. ….ako Srbija ne prizna Kosovo i Kosovo -Srbiju. Uz prisustvo M.Lajcaka kao predstavnika EU. Zato ga je Brissel i poslao na Kosovo.

    3. Vi ste svesni dobro.
      Samo 95 zemalja su priznale kosovo.
      Nema nista.
      Kosivo* is Rep Serbia

      1. Mi smo svesni ali vi srpcici niste svesni.probuditese srpcici.nikada veliku srbiju necete vidjeti.
        Kosovo priznata od 117 drzava.od fifa.uefa.ibm itd.a vi lupajte

      2. @Ljiljana***Malo li je i 95,i to najvažnije članice UN?! Ako je Kosovo Rep.Serbia(Srbija),gde su tamo srpske grane vlasti:zakonodavna,sudska,izvršna?

      3. Za ulazak u tkz Kosovo, treba na granici kod Merdara pokazati pasos.
        Po tom pitanju najvise iskustva ima Vulin, koji je preko brda i dolina uspeo, da bez pasosa, obidje svoje obozavatelje u severnom delu Kosova.

      4. Idi ubeđuj 95 zemalja da povuku priznanje pa onda reci kosovo is Srbija.
        Ovako ostane zamo pusta želja.

      1. Uzeo od mene, ja redovono citam svake Srpkse novine i ne sakrijem ime i odakle sam.

    4. O Bir a te ka bo nona petlla? A ti han nona koret? Ako znas da prevodis ove reci onda si Albanac ako ne onda si mnogo mnogo gladan sendvicar

    5. Agime, ti nisi Albanac.Niti jedan Albanac to neće reći.Što se Srbije tiče to je jedna fašističko -genocidna tvorevina.
      Premijer vlade Srbije najbolje oslikava Srbiju.Cirkus.

  1. I? U čemu je problem? Šta je pogrešno rekao? Šta je bilo drugovi srbi, i dalje nemate nameru da se bavite stvarnim svetom, nego imate nameru da i dalje iz generacije u generaciju buncate o nebeskom narodu i nekakvim „pravdama“ ali kako ste ih vi utripovali? OK, onda se derite kao ovi sumanuti u ostalim komentarima. Nikoga više nije ni briga, zato što niko ko je normalan više nema nameru da „živi“ među vama duže nego što mora, a to je dok se ne spakuje, pa onda paljba. Džaba vas bilo, i vas i tog kosova i „svetinja“ i svega što ima veze sa vama. Pokazali ste vi ko ste i šta ste za ovih 30 godina, pa se ne zna da li ste se više istakli devedesetih, ili u poslednjih nekoliko godina.

  2. Nema potrebe da nas posecuje. Kosovo je Srbija i nikada nece biti drugacije i obostranog priznavanja. Nemate vi sta nas da priznajete. Svako resenje drugacije izazvace rat na ulicama Srbije.

  3. O Bir a te ka bo nona petlla? A ti han nona koret? (Nisu uvredljive reci ako prevodis ma srpski).Ako znas da prevodis ove reci onda si Albanac ako ne onda si mnogo mnogo gladan sendvicar.

  4. Ja iskreno ne shvatam odkud ova galama i komesanje kad je uzaludno sa obe strane..Da se pita Kosovo ,vec bi bili u UN,NATO,EU..itd,itd..Da je do Srbije ne samo Kosovo ,vec bi Karlovac,Karlobag,Virovitica ,Crna Gora,Makedonija,Albanija itd,itd..bili srpski vilajet,ali to je nemoguce…bit ce kako zapad nalaze ..jel jasno..? Jasno i tu je kraj price i prepucavanjima primitivnih i neobrazovanih komentatora..

    1. Kosovo će zauvek biti ni na nebu ni na zemlji do god postoji rezolucija 1244 i ne priznavanje od strane Srbije. Do tada nema ništa od nezavisnosti. De facto bez de iure me vredi ništa i uvek je promenljivo.

  5. Dok mi Srbi sami ne priznamo nezavisnost Kosova od njega nema ništa. Valjda je to do sada jasno. Da nije tako ne bi bilo ovolike galame oko svega ovoga. Nego našima bi bilo bolje da podrže viznu liberalizaciju Kosova sa Evropskom unijom. Ni mi a ni oni ne želimo da ostanu na Kosovu. Dakle korist je obostrana. Ili neka nađu neki drugi način da im pomognu. Barem dok je Kosovo još uvek Srbija. 🙂

  6. evo moje teorije, nadam se da cete objaviti…. Vucic nece priznati Kosovo sigurno cak iako misli da je to najbolje resenje za nas, ako dobijemo nesto znacajno u zamenu. Zbog toga ce izgubiti podrsku EU i USA, mislim da ne bas uskoro, ali polako… Onda dolaze SZS i ostali na vlast. Siguran sam da ce hapsiti Vucica i ove iz SNS-a prvih 6 meseci i da ce se potruditi da zabrane SNS. A onda njima sledi ultimatum ko Vucicu, da moraju da priznaju Kosovo.. E sada Jeremic (mislim da ce on biti taj) ce uz izgovor da je sve to Vucic zakuvao i da nema kud, sankcije prete, itd, prosto biti primoran da prizna Kosovo. Ako to uradi, prvi ce Bosko i slicni koji su vec u vlasti da ga optuze za izdaju, i vec ce biti problem da ce pasti sa vlasti. A onda bi ga cekala jos gora sudbina nego Vucica. Jeremic ce naravno imati azil u USA ili negde u EU, gde god pozeli (mislim da je New York najrealnije). Posto su Vucic i SNS zabranjeni, a Jeremic i taj EU-deo SZS je priznao Kosovo, sledeci na vlast posle masovnih protesta i vanrednih izbora, dolaze u koaliciji Bosko, Seselj, Misa Vacis, Firer, Mladen Obradovic, i slicne desnicarske partije… Ne mogu da zamislim sta nas onda ceka, vrv neodgovorno slanje vojske ka Kosovu, pozvi Rusiji da instalira baze, ekonomsko totalno propadanje i povlacenje svih EU investicija… itd itd…

  7. ahahah Albacni i gradjanska Srbija, se rugaju Srbiji i Srbima na Danas komentarima…. zovu ih srpcici…. Halal vam vera.. GS ce kao milogorci, za koju godinu da budu djilogorci, i mrzece srbiju i srbe vise nego iko na svetu… vec sada nisu daleko od toga ali imaju zesce komplekse posto su sami jos uvek srbi…

  8. Onog trenutka kada su se sastali predsednici Srbije i Kosova, rukovali, potapšali po ramenu, nežno dodirivali,..Kosovo je proiznato de fakto.

    Ostaje još samo de jure. I sada se jure po tom pitanju. A to će trajati jer postoje dva katastra. Ovaj srpski mora biti uništen.

Ostavite komentar


Politika

Bivša predsednica SO Tutin napušta politiku? 8

Bivša predsednica SO Tutin napušta politiku?

Do prošle sedmice predsednica lokalnog parlamenta u Tutinu i potpredsednica Sandžačke demokratske partije, Fazila Ferizović - Berović, juče je saopštila da neće učestvovati na lokalnim izborima u toj opštini.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.