Tači za Danas: Vučić da dođe na skijanje

*Priština verovatno čeka sledeću priliku da neki dogovor izvrgne ruglu, kaže premijer Srbije
Kosovski predsednik posetio juče Štrpce i Brezovicu

Ostavite komentar


  1. Nas premijer moze da dodje kada god pozeli kao i ostali stanovnici Srbije. Brezovica je srpska.

  2. Zivim u Nemackoj i tu ves oko riusenja mosta su ovdasnji mediji propratili sa velikim simpatijama.Samo napred ka EU…gde ce mo i onako svi biti jedna zajednica sa svim vivilizovanim narodima i drzavama…A osudjujem nase medije koji stalno nesto pisu o raspadu EU…ili EU podseca na SFRJ iz devedesetih…O jacini Ruske vojske…o stalnoj opsanosti od rata(samo sto nije)…CEMU TO..kad od toga nema nista…Nikome nije do rata…

  3. Koliko ste vi poznati po poštovanju dogovora i provociranju, znamo svi kako bi se ta poseta završila. Ovi Albanci ne prestaju da provociraju Srbiju i čine to svakom mogućom izjavom koju daju. Dodjite vi kod nas na Kopaonik na skijanje.

  4. Bila sam na Brezovici 1997.godine. Odlične staze, nadam se da su popravili žičare. Nego, šta ćemo sa Zajednicom srpskih opština, kad već pomenusmo Štrpce?

  5. Taci je neozbiljan. Moraju se graditi bolji odnosi Srba i Kosovskih Albanaca za dobrobit obe strane.

  6. Sad bi on da malo glumi dobronamernost. Taci, ne ide ti to bas za rukom. Vuk dlaku menja, ali cud nikada. Tako da na te tvoje sitne provokacije necemo pasti.

  7. Ko da veruje rečima masovnog ubice i teroriste Tačija, koliko je samo krvi prolio ljudi, žena i dece.

  8. Taci je politicki velemajstor za Vucuca. Mene je sramota ko nas predstavlja, jer u svim krizama smo ispali glupi, a Albanci nam decu prave od kad je ova nepismena bulumenta na vlasti. Dok je Covic bio zaduzen za jug, Albanci su mirno stajali pred njim.

  9. Sad kao hoće da sarađuje,a pre nekoliko dana je bila druga priča,ali nema veze bitno je da budu dobri prijateljski odnosi i da bude mir

  10. Da vidimo koliko dugo će trajati to simbolično rušenje zida, tj. koliko dugo će se Albanci pridržavati postignutog sporazuma.
    ,

  11. Proslost dva naroda je bila teska.I neponovila se vise nikada.Bice tesko ali svi mi kao i oni treba da se okrenemo razvoju naseg regiona, potencijala ima jos samo da volje sa Siptarske strane bude i od Tacija.Da je on pragmatican politicar i modernih shvatanja kao premijer Vucic slika naseg regiona odnosno KiM bi bila mnogo bolja.

  12. Kakva drskost!! Taci poziva srbe da dodju da posete svoju zemlju? Provokacija u rukavicama!

  13. Prve korake skijanja naušila sam na Brezovici. Tada sam boravila u Stojkovoj kući. Družila se sa divnim ljudima Arsimom Fehmiu, brat glumca Bekima Fehmiu. Rado se sjećam pokojne profesorke Rade i Bardulja Zaimi. Oni nisu više živi. Na skijanje dolazili su difovci iz cele Jugoslavije. I nije nam bilo tesno. Da mi je tada neko rekao da će doći vreme podizanja barijera na kosovu i Metohiji, rekla bi da je lud. Nemoj te rušiti Stojkovu kuću. Neka čuva njlepše uspomene naše mlsdosti i ljubavi koje su postojale između nas. Nismo gledali kako se ko zove i koje je vere… Premijer Aleksandar Vučić neka ne ide u ovo vreme na skijanje na Brezovicu. Daleko je planina Brezovica. Bliži mu je Kopaonk, ako hoće da ide na skijanje. A možda i Tači dođe na Kopaonik da zajedno skijaju.

  14. Gospodjo Milica Besovic , niko nece vise da srusi nista (Stojkovu kucu)mi treba da gradimo ko sto rece nas Premijer Gosp. Taci , mi treba gledati kah buducnost da gradimo mostove , ta gradimo nesto bolje za decu , da posetimo Evropu , da idemo na Bec u operi , da idemo na Paris kod Ajfelove Kulle , da idemo na London .. da srusimo zidove.. a sto se tice skijanja nasih Premijera u Brezovici sto da ne ,(malo skijanja , malo mezence sa rakijom) aaa ako bas nece Sandri (Vucic , kako ga Edi Rama zove) onda on u Kopaonik , nas Hasim u Brezovicu , svi u svoju kucu .. Kad , tad .. mislim da cemo biti dobre komsije .. Sve najbolje..

  15. Tači kaže da je spreman da razgovara sa Srpskim zajednica a nije pomogao u formiranje ZSO što je dogovoreno u Briselu pre četiri godine.Što se skijanja tiče na Brezoviči je najlepše,inače je to u srpskoj enklavi i meštani su se jedva izborili da je sačuvaju uz pomoć Beograda.

  16. Ovaj Tači se definitivno pogubio …mora da je loše sanjao ili ga je gospođa Mogerini naterala da "skija" malo po Brezovici i da se uči "lepom ponašanju"…!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.