Tadić nestrpljivo čeka poziv

Ostavite komentar


  1. LAKO SE SAD VADITI IMA NA KOGA DA SVALI I TI SI UCESTVOVAO U TOME I OD PRAVDE NIKO POBECI NECE

  2. Samo neka ceka,sigurno ce da stigne da malo i Tadic kaze sta ima o tom dogadjaju koji se desio za vreme njegove vlasti.

  3. Kako te nije sramota da tako pricas o ovakvim stvarima…Ne glumi nista, svi znamo kakav si…Za nasu drzavu si odavno pluskvamperfekat.

  4. Zasto se Boris Tadic cudi jer ga ne pozivaju na saslusanje? Neka kaze da ce se kandidovati za predsednika Srbije i odmah ce ga pozvati. Sasa Jankovic i Vuk Jeremic su samo pomenuti, pa ih SNSovci proglasise ubicama, a stalno ih i pominju, naravno na najgori i najprostackiji nacin.

  5. -postojao je problem u Ministarstvu odbrane da pronađu gde se nalazi Krga, rekao je Tadić, – Da li je moguće da Ministarstvo odbrane nije znalo gde je načelnik Generalštaba otišao u inostranstvo i da ne mogu da ga kontaktiraju u svakom trenutku.Strašno!!!!!!!!

  6. Tadić je imao priliku da uradi mnogo više i po pitanju reformi, i po pitanju ulaska u eu i po pitanju svog opstanka na vlasti.Kako je radio tako mu se vratilo. Pa nije ovaj narod lud i dalje da sluša ovakve demagoge.

  7. Tadic vec sada smislja taktiku kako da okrivi druge za sve. On kao i uvek nikada nije odgovoran.

  8. Covek posenilio, pa se ne seca! A kad je bio sve i sva onda je bila demokratija ! Sramota od coveka !!!

  9. Na našu žalost i Tadić je bio totalitaran kao što je i Vučić,po ničemu se ne razlikuju,osim dabi ostao na vlasti,redovno davao penzije i iste pvećavao,dok ovi mangupi sadašnji to nerade,a obiće im se o glavu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.