Tadić: Ova vlast uspešna samo u proizvodnji neprijatelja

Dačićev huškački i prostački rečnik i Vulinov napad isključivo su odgovornost premijera Vučića
Bivši predsednik Srbije za Danas povodom izjava Ivice Dačića i Aleksandra Vulina

Ostavite komentar


  1. Nisam neko ko bezrezervno podržava Tadića, naprotiv, ali osećam istinsku sramotu kada slušam i čitam Dačićeve, Vulinove evo sada i izjave novog sns jurišnika Jovanova. Slažem se da to rade po Vučićevom nalogu. Da li si poštovani čitaoče, od formiranja nove vlade primetio koliko Dačićevo obraćanje spoljnjem i unurtašnjm neprijatelju sve više liči na Vučićevo, kad ovaj izgubi kompas.

  2. Tadic je sramota za Srbiju, a oni koji ga podrzavaju treba da se stide. Kompas su izgubili oni koji misle kao Lana, to je njen problem i pravo, ali velika vecina gradjana Srbije zna dobro sta se danas desava i ko proizvodi neprijatelje, a ko podrzava neprijatelje. Tadicu, toliko si iskompromitovan da ni uz novac od Sorosa i CIA mafije ne mozes povratiti ugled, ma koliko te mediji promovisali.

  3. Ne zna se da li je gori Dacic ili Tadic. Ista bratija po zlu. Takvih Srbija treba da se cuva.

  4. Gospodo, za vreme Tadića Srbija je bila normalna zemlja, okrenuta evropskim vrednostima, međutim narod je hteo drugačije , eto vam pa gledajte gde ćete stici.( i samo slusajte Seselja).

  5. Slucajnom putniku kroz vreme, ucinilo bi se da je u devedesetim te da mora vrlo pazljivo promisljati sta ce da kaze da ne bi navukao na sebe ““““fatvu““““ Milosevicevih kaznenih odreda i zavrsio kao Djindjic,Stamblic ili Curuvija…Na sceni su isti akteri i Milosevicevi obozavaoci ali samo u novim , skupljim , odelima i sa novim maskama.Ne verujem da je iko normalan naseo na njihov proevropski novogovor i mlohavu uljudnost jer ako se malo bolje zagledaju njihova lica , uocice se grimase i mrznja u ocima okrenuta prema svakome ko ih ne hvali , podrzava, govori kako su vredni nepokolebljivi borci za interese srpskog naroda.U poznatom staljinistickom maniru ponavljace orkestrirano kako je napad na njih licno , napad na drzavu..U tom kontekstu su i nastojanja politickih aktera , Dacica i Vulina da se umile ““““vladaru““““ za sve sto je rekao ili sto ce tek reci te da tako bar za neko vreme ostanu skriveni u fiokama udbe . Jer za ucinjeno u vreme Milosevica, ako bi ovo bila pravna drzava, ne bi danas pricali nesankcionisano to sto pricaju i sirili mrznju i neprijateljsto, na kojim jedino mogu da profitiraju.Verujem da ce se ti fajlovi jednom otvoriti, ali na zalost to nece vratiti hiljade zivota koji su besmisleno nestali zarad necijih mitomanskih sanjarija…

  6. Rrrroodoljubee, CIA je vratila ugled Vučiću. Kakav bi problem bio da ga vrati i Tadiću?

  7. Tadiću, imali ste šansu i dokazali ste vašu "uspešnost". Osim što nalazite svima mane osim samom sebi, navedite neku vasu zaslugu iz perioda DS i vaše vladavine…

  8. Tadicu, ne brini, Dacic, Vulin, a i Vucic su super zvezde primitivizma, gluposti i prostakluka.Tragedija je sto to oni ne vide, a nazalost ni gradjani Srbije.Zalosno.

  9. Naravno. Tadic je sve u pravu. Cak sta vise Vulin govori ono sto Vucic misli ali nesme licno da kaze. To je to. O Dacicu ne bih da trosim reci. Uvlakac i ulizica samo da bi zadrzao poziciju.

  10. dačić mora da se ulaguje vučiću, da nebi odgovarao za brojne kriminalne radnje, koferče, miša banana i dr.a vulinu i tom jovanovu preletačeviću je šansa da se pojave u novinama, betz obzira na gluposti koje iznose.

  11. Moramo se sloziti da je o svemu sto je govorio Boris Tadic u pravu, i otud uvrede uperene njemu licno.Cinjenica da je vlast SNS i AV neuspesnija, lazljivija i primitivnija od vlasti DS i Borisa Tadica – nije samo po sebi prednost. Interesantno je da pristalice SNS i AV, kad govore o proslosti Borisa Tadica i DS, zaboravljaju ruznu radikalsku proslost AV. Kad pogledamo rezultate i jedne i druge vladavine – jasno je da je sve pocelo sa Slobodanom Milosevicem i Vojislavom Seseljeom, a zavrsice se sa njihovim najboljim ucenicima: Ivicom Dacicem, Tomislavom Nikolicem i Aleksandrom Vucicem. Kako ce se zavrsiti? Od nas zavisi. Svi na predsednicke izbore, za nezavisnog kandidata koji ce znati i hteti da promeni Srbiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.