Tadić: Povratak u DS nije tema

Ostavite komentar


  1. Veća je sramota ne imati povjerenja u svoje prijatelje, nego biti od njih prevaren.

  2. Tadic je otisao iz DS kad mu Djilas i Pajtic nisu dali unutarstranacko izjasnjavanje pred opstinske izbore, u fazonu -Sedi ti tu i cuti nista te necemo pitati i tako 4 god.- Kasnije je Vucic radi boljeg rezultata stranke spojio i vanredne republicke izbore sa tim izborima.

  3. pa zar je taj lik stvarno nesto sto moze da popravi stanje u Srbiji. Iskompromitovan do daske , jednom recju "ispusena lula" . Covek koga sada kum pokusava da povrati u politiku. Uzas, pa zar je narod stvatno blesav. Pre neki dan se Vuk Drskovic pojavljuje na nekoj TV. Ko jos normalan mari za njegovo misljenje. Da se razumemmo nisam za Kim Un Vucica i samo mislim da potpuno nova lica mogu zemlju izvuci iz ovog sunovrata a ne neki izanjdjali bivsi i pomahnitali sadasnji.

  4. Možwte preći gde hoćete, obući kaput koji hoćete, imati retoriku kakvu hoćete. Vi ste već viđeni.Kakvo dobro ste doneli Srbiji? Zbog toga dobrog smo sada tu gde jesmo. Ne vređajte nam inteligenciju. Sad će te, kao, biti bolji.Fuj.

  5. Tadić da se povuče iz politike i ugasi svoju prćiju od stranke. Izabrao je divan trenutak da osnuje stranku i oslabi DS. DS da izbaci stare face i postavi nove mlade ljude, kojih sigurno ima. Dok god vaša sujeta bude jača od interesa gradjanske Srbije, imaćete minornu podršku. Zato se i okrećemo ka PSG.

  6. Borise, tebe je Đinđić uzeo zato što si sin velikog čoveka i filozofa LJube Tadića.Iza tebe je karijera koja jasno pokazuje da nisi loš čovek ali si politička nula. Pobedi sebe, doživi katarzu i dokaži da si sazreo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.