Tadić: Pozivam sve opozicione stranke da u ovom trenutku nađemo zajednički jezik

Ostavite komentar


  1. Postovani g-dine Tadic, toliko sam imao veru u Vas i Vasu partiju da cete preokrenuti tocak istorije, da cete ukloniti negativne trendove, a sada kada gledam glavne kadrove SNS prepoznajem ista lica koja su se okupljala oko Vas i vodila celu igru i privatizaciju. Za sve nas bi bilo najbolje kada bi se povukli dostojanstveno i ostavili istorijski zapis takav kakav je , bojim se da cete svojim izjavama i radnjama samo pocrniti to sto je za sada zapisano.
    Sve sto kazete uzimam sa predznakom „-„, odnosno ne radi to.

  2. Moje mišljenje je da treba tražiti samo jednu stvar:hitno usvajanje zakona o obaveznom izlasku na izbore..sa kaznenim odredbama za ne odazivanje.Ako se to usvoji vreme bi uradilo ostalo pa bise sve unapredilo u narednim izborima.Ako neko mora da iazdje ja ću pokušati da ga ubedima zašto baš mene i moj program da glasa.Ovako smo u situaciji da jedna četvrtina ugnjetava ostatk stanovništva.Da pojasnim ako od 6 milona upisanih glasa 50% a toga malo preko 25% glasa za sns to je globalno to.

  3. Odavno je jasno da samo dve liste, Srbija protiv nasilja i druga koja okuplja sve opozicione desne stranke, mogu dovesti do pada rezima.
    Normačno je da se prvoj listi prikljuce Savo Manojlovic, Tadic i razni lokalni pokreti.
    Ko ovo minira na strani je vlasti i treba ga odstraniti.

  4. „pozivam….. …….“,reče čovek koji je u Beogradu dobio 2% glasova ???? Šta još više da komentarišem ????

  5. Molim vas da vi NE okupljate nikoga. Po cenu da vam MENTOR naredi da morate. Opozicija sa vama NEMA šanse. U budućnosti manekeni MMF-a nisu neophodni Srbiji. Probali ste i siti smo vaših uspeha.

  6. Onog momenta kada je gospodin Tadic potpisao sporazum o saradnji sa Milosecicevom SPS, kada je kao predsednik slao svog ucenika Jeremica da obilazi zemaljsku kuglu sa politikom „i Kosovo i EU“ i kada je raspisao objedinjene izbore i izgubio vlast,tog trenutka otvorio je vrata da se u Srbiji vrate na vlast i SRS SPS i time potpisao smrtnu presudu srpskom narodu.Sada pokusava da „borbom protiv nasilja“ponovo bude faktor koji se pita.

  7. Predlažem da se konačno ujedinite, kako u ovom trenutku tako i za sve buduće trenutke. Inače,kakava korist od ujedinjavanja u jednom trenutku ako će te se razujediniti u sledećem.

  8. Ovaj bi ponovo da proba! Bato kad padnes sa vlasti pokri se usima i izadji iz politike.Popravni ne pije vodu.

  9. mb 11. septembra 2023. u 17.00: „Moje mišljenje je da treba tražiti samo jednu stvar:hitno usvajanje zakona o obaveznom izlasku na izbore..sa kaznenim odredbama za ne odazivanje.“

    Slabo ti je to. Treba zakon o obaveznom glasanju za opoziciju, a ko ne glasa po zakonu njemu da se konfiskuje imovina i da se momentalno uputi u logor za prevaspitavanje.

  10. Nemojte više, gospodine Tadiću. Valjda vidite šta ste napravili. Idite na more, ili šta znam, uživajte na selu. Samo ućutite više.

  11. Trk u ambasadu, nema vam spasa lepi Cane, kad ste rasturili stranku, tako bini državu, bruke jedne.

  12. Јадна си ти опозиција
    Ти си вучићев полтрон
    Радите исту ствар
    Исто срање
    Различито паковање

  13. Potpisujem za sve što je mb rekao o obaveznosti građana o izlasku na izbore.To u svetu nije novina primer Australija , Turska …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.