Tadić: Samo osam odsto Vučićevih izjava istinito

Ostavite komentar


  1. Ja se ne mogu setiti nijedne istine izrecene od strane Vucica, bar u novijem vremenu.

    1. Oooo pa trolovi dobili sledovanje sendvica pa se sad razmahali….smislite nesto smislenije da napisete, ne ponavljajte se….

  2. Rece Tadic koji je ispraznio drzavnu kasu pa sada zivi ko car! Pa meni su smesnije ove price koje prica neki Tadic koji nas je unazadio 20 god nego to da cu ja sutra mozda letei na Mesec!

    1. Uspeo je da zatvori sve fabrike i time nam uskrati mogućnost da radimo i živimo od tog rada.

  3. Da li je moguće da ovo kaže čovek zbog koga smo izgubili većinu fabrika i trećinu teritorije.

  4. Ovaj covek, narciosidna osoba, unazadio je srbiju za najmanje 20 godina..pa bolje da ucuti… Znao za pljacku 2 banke a on cutao.

  5. Baš sam neki dan na svom kompu u nekoj staroj arhivi našao pesmicu „Harala Tadića Banda“. Mogla bi postati himna svih srbijanskih političara. Ali šta je tu je, takav genetski materijal…

  6. A tvoja nijedna samo je istina da si putinu trazio skladiste za gas ali u Tuzli

  7. Boris Tadic posle duzeg vremena se oglasio bas sa temom oko Kosovske nezavisnsti, s obzirom da on nije nista uradio povodom te teme dok je bio na vlasti, ali bas nista, cinjenice su da je odluka medjunarodnog suda mogla biti drugacija da su u Srbiji bili sposobni ljudi u to vreme na vlastima, ali posto nisu sada Vlada RS ima veliki probem koji takodje niko do sada nije smeo da resava.

  8. У односу на његовиј 9%, како ти изгледају твојих 0,1% истине?

  9. Pošto je samo 1% Tadićevih izjava istinito, ova izjava ne znači ništa.

  10. Nasao se da ogovara,onaj koji se umesto resavanja drzavnih problema bavio manekenskim radom i dok je vladao sve sto je mogao da zabrlja ,on je zabrljao i zato je najbolje da se ne javlja!

  11. Tadić je poslednji čovek koji treba da govori o preocentima istinitosti nečijih komentara.

  12. Tadić je našao da komentariše i daje izjave o nečijem radu. Pokazao si koliko si bio „sposoban“, kako si vodio državu i dokle nas je tvoja politika dovela.

  13. Tadić je našao da komentariše i daje izjave o nečijem radu. Pokazao si koliko si bio „sposoban“, kako si vodio državu i dokle nas je tvoja politika dovela…

  14. Tadiću sečamo se kako je izgledala država dok si ti bio na njenom celju, ne ponovilo se….

  15. 100% tacno.Evo u Nemackoj pisu da narod napusta Srbiju zbog siromastva i diktature.Nikad se gore nismo kotirali,a na svakom koraku tek pristigli iz Srbije.

  16. Sta bi Tadicu da Sad trazi neki Duel a imao Dva mandata i u njegovim rukama je bilo Kosovo i Sta Uradise Tadic i Jeremic Nista o cemu pricamo jos Jeremic Priziva da Kosovo bude u UN . Ustvari Oni Zele da Njihov neuspeh Prebace na Ovu Vladu i da skinu Odgovornost njihovih Gresaka napravljenih sa Kosovom

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.