Tadić (SDS): Ujedinjenje sa Demokratama Srbije tokom januara

Ostavite komentar


  1. Gospodine Tadiću ostavite se politike ,imali ste svoju priliku narod nije uz vas . Prestanite da urušavate opoziciju .

  2. Preduzimljivi ste.
    Kao onomad sa sa odlaskom u Rumuniju.
    Kao onomad u banatskom selu Lazarevu.

  3. Ovaj Tadić je poput ofucanog starog mačka, tužna ljutita pojava, potpuno nesvesna sopstvene prolaznosti.

  4. Ja lično mislim da je lakše pobediti Vučića na izborima nego ubediti Tadića da je trenutak da prestane sa unošenjem sve većeg razdora u opoziciji. Vreme je i to krajnje da se batali politike i da uživa u penziji.

  5. Kao sto Sam vec napisao u komentare,Tadic ima autoritetu I ugled u svetu I okruzenju, setimo se minulih vremena: skidanje sankcija, povracaj novca od banKa Gazda Jezda, Dafina dugovanja penzija dugovanja poljoprovrednih penzija, otvaranje granice ka evropi itd…Nebi trebalo da se to negira. Posleratna vlada imala je dosta problema Sa spoljnim faktorom koje je ipak sanirala Sa ondasnjim ministrima. Imalo bi Jos toga pozitivnog da se pise, ostavljam drugima neka izraze svoja misljanja. Ovima sadasnjima „HVALA“ Daleko Im kuca bila. Opziciji da se sloze I ujedine neka Im Sa srecom! PENZIJE NIKAD KAO SAD?

  6. Pa EU ih je smenila , jer nisu hteli da priznaju KiM kao nezavisnu državu rekavši im ,, Ako vi nećete , ima ko hoće “ . Sada ponovo drugi krug ?

  7. Dok si ti, Tadicu, vladao sa tvojim „demokratama“, nama su usi otpadale. Opet se skupljaju, propali, kompromitovani politicari.

  8. Oni ce se mozda do kraja janura dogovorili oko podele mesta u eventualnoj vladi, ako kojim slucajem pobede. Sta ce nakon izbora da rade, to neka nam kazu, to je vazno za narod. Najbolje bi bilo ali, da odu sa politicke scene I da ne smetaju mladjima da organizuju jednu opoziciju koja zasluzuje to ime.

  9. Ti si svoje završio. Zbog tebe nam se sve ovo i događa. Idi bavi se nečim drugim. Pa tebw je čoveče pobedio Toma Nikolić. Eeeeej, Toma, čovek koji zove Facebook!!!

  10. Ti i sa svetim Petrom da se ujediniš ne bi ti pomoglo? S kim se sad ujedinjuješ, sa onima s kojima si se pre par godina razjedinio. Čuješ li sebe čoveče?

  11. Spasi Srbiju i u.. se,zajedno sa AV-om! Obojica ste nas zavili u crno!Zar te nije sramota da više učestvuješ,posle svega u političkom životu? Dosta!!!

  12. To sto gospodin Tadic kaze, pije vodu,pod uslovom da se sve pocepane demokrate vrate u DS.Ovako ostaje samo magla pred izbore bez programa i ijedinstvenog kandidata.Tadic se ne izjasnjava ni o Mariniki Tepic a vec je kandidatkinja za predsednicu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.